Gjøvik Togstasjon Dopmarked

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Gjøvik Togstasjon Dopmarked[rediger]

Gjøvik Togstasjon Dopmarked er verdens største dopmarked, det selgest dop og katter og maisbrød fra hele verdens kanter, til og med Lillehammer! Den er open 21:00 til 04:00 for i de timene er politiet på toaletpause. Det er mer en 200 boder og småbutikker som opereres daglig i dette markede, sammen med enda flere inni togstasjonen, over togstasjonen. Det er noen special editon boder som kommer og går en eller to ganger i måned, disse får veldig mange kunder, men veldig få kommer tilbake. Dronning Elizabeth har besøkt dopmarkedet å har sagt rett etter besøket "Bhjebrbrb", vi tror hun var litt dopet.

hva sellest?[rediger]

Politiet i norge har fortalt meg at jeg ikke skal sie noe som hva selgest. OPS! (bod nr.33 "Syskenbån fra Gjøvik" er den beste)

historie[rediger]

Med en gang Togstasjonen bled ferdigbygd i 1904 har lokale tenåringer hatt små møteplasser å selge dop på, men det var ikke noe marked ennå. det var først i 1966 når ideen om et marked begynte å fa litt aksjon, den første boden, "Møt din maker" bled åpnet og opererte midt på dagen, på den tida hadde ikke Gjøvik politi. noen lokale tenåringer, Syltetøyson og Barnebranndi hadde kommet hjem fra ferie i India og USA spredde de iden om et digert dop marked til alle andre i klassa. et lite problem var at læreren overhørte dette å veldig skjapt lagde den andre opererende boden, "Eple". Syltetøyson og Barnebranndi bled veldig sure en stund, så prøvde de eple, da var de overbevist på at iden var mulig. De samla penger i flere uker og til slutt etter flere massemord av bankfolk hadde de nok penger til å starte en bod i 1979 som solgte (HANDELS HEMMELIGHET). dette var perfekt timing med sigarett boomet som skjedde på 80tallet. flere å flere boder bled åpnet i følgende år. i 2019 bled tretti boder satt opp på samme dag, det var enda mer i 2020. pågrunn av COVID19 har mange boder nå en "Spark i ræva med dop" knapp som sender en enke rett til døra di med dop og en spark i ræva.

markedsføring[rediger]

den førte reklamen var veldig veldig makabre gjort av Syltetøyson og Barnebranndi, de tegna en mann som bled (FJERNET). dette funka så dårlig at i tretti år hadde ikke markedet en eneste reklame. først i 1996 bled "Dope it" reklamen lansert av markedet til de stakkersene på feil side av Mjøsa. Dette fikk hamar CC dopmarked til å kollapse innen bare fem minutter. også kalt 22A hendelsen fordi 22 folk døde av sjokk eller overdose rammet økonomien til Hamar så hardt at de måtte gi NTNU til Gjøvik i stedet. Den andre og siste reklamen bled lansert i 2021 og var av en katt med navnet Veldiilangonavnsky med mais på hue, videoen var så søt at flere folk tok toget rett fra London til Gjøvik for å gi støtte til de som lagde reklamen. alle fikk se katten med mais på huet etterpå. Dette var en onkerlig god dag for dopmarkedet. Veldiilangonavnsky er en virkelig kjendis for markedet, hun går å reklamerer for det i byer over hele månen, til å med noen på jorden. hun blir godt betalt og er en veldig glad katt. hun personlig eier fem boder på markedet og er overalt på plakater og grafiti i byen.

fest og leker[rediger]

Det er hold en fest vert nyttår i markeded, i denne festivalen blir minst fem politibetjenter halshugd og (sensurert) til blodet spruter over hele byen. de tar da beina til det som er igjen av politifolka og (sensurert). Jernemassen blir putta på en liten rakket og eksplodert over New York, de tror det bare bare regner. så tar festivallederne, kledd i huden til politibetjentene fem fingre å tre bein fra likene å brenner det på et bål, alle danser rund bålet mens de (sensurert).

Ver fredag blir det hold en barnedag der barn og unge kan få gå på karusell, leke i toget og prøve klatreveggen på togstasjonen.

Hamar CC Dopmarked[rediger]

Hamar CC er var hovedkonkurrenten helt til 1996. Hamar CC vår open bare i tre timer ferdig Hamar hadde politi. De hadde bare to boder, operert av Karl Johann Diarre og Mangus Plage. Mangus fikk ofte svarte merker på huden og det var rykter om svartedauen. De hadde 100% eierskap av CC, ingen vet hvordan, den mest sannsynlige teorien er at de kasta eierene av CC Hamar i Mjøsa, hermed oppfunnet leken "Hopp i Mjøsa". Bare fem folk har noen gang skjøpt fra disse bodene, en av dem var trolig bare en femteklassing.

historie[rediger]

starta i 1995, var bare i drift i et år, ja ingenting mye skjedde egentlig. en konsert var hold av en ukjent bestemor på pipeorgel, sammen med to på majones.

22A[rediger]

rett etter reklamen bled sett av en liten tenåring på shopping i CC hamar tok de i å løpe til Gjøvik, de døde av å bli jaktet av svanen Qwermov den tredje. så bled knoklene spist av mark og loka unger fra Gjøvik barnehage. fire andre bled trampet over av alle ≈7 folk som bor på hamar når de løp i hast til Gjøvik dopmarked. de var presten som ingen husker navnet på, en koffeinholdig hund, Ostepop selgern (et trist tap for inlanded), og Hansen Jonas Hønse.