Gnabbfugl

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Ingen vet egentlig helt hvordan gnabbfuglen ser ut, men kunstneren Nerd Oddrum har malt den slik han forestiller seg.

Gnabbfuglen er en fugl som bor i Amazonas og i den Norske byen Kolvereid. Gnabbfuglen har kroppen til en kråke og hodet og nebbet til en pelikan. Munnen ser ut som en vagina med tenner, noe som jo ikke er noe koselig syn. Gnabbfuglen er en av gudene til indianerstammen Canada, som tilber den som lysets gud. Den andre guden, nabbfisken, er mørkets gud. Det sies at nabbfisken skal hjelpe dem med å hevne seg på regskogen som hele tiden er i veien for solen. Dette er forøvrig en av de eneste profetier som er i ferd med å bli oppfylt.

  • Det ironiske er at eneste gnabbfuglen spiser, er nemlig nabbfisk. Og en og annen mann som har forvirret seg inn i den mens den sover med åpen munn.

Rede[rediger]

Redet til en gnabbfugl, er overalt. den sover der den føler for det, og når den legger egg, plopper de ut, og gnabbfuglen forlater stedet med en gang. Eggene er på størrelse med en basketball, og veier omtrent det samme som en fire-kilos bowlingkule. Gnabbfuglunger er en av de mest slitsomme ungetypene som fins. Til og med verre en MacGyver da han var liten. De knytter seg til det som de først ser, så om du ser en liten kråkepelikanvagina-greie som flakser rundt et tre og gauler "MAT MEG FOR FAEN!", så er det helt normalt.

AAAAAAAAA! Det er en gnabbfugl! Løp for livet!

Føde[rediger]

Som sagt, livnærer gnabbfuglen seg på Nabbfisken, som er det eneste den liker. Ungene spiser gress, asfalt og bark.

Gudestatus[rediger]

Gnabbfuglen har gudestatus hos Canadaindianerne, på grunn av sitt hissige temperament, og på grunn av egget sin fæle smak. En populær manndomsprøve, er å trykke et gnabbfuglegg opp i rektum, for så å dra det ut nesa. Det er derfor canadaindianerne har så store nesebor. Gnabbfuglen er lysets gud, og fyker over himmelen hver dag for å jage opp sola. De vet at det er bullshit, for det har de lært på Discovery channel, som er det eneste de får inn på kabelTV'n, men de prøver å beholde de gamle soloppgangs-tradisjonene sine, som er at hver dag skal de stå opp klokka fem, for så å pælme rogn fra Nabbfisken på hverandre.