Gnafsegnom

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Et bein fra hunden til en GnafseGnom. Vist du putter den inn i det en øret og ut det andre kan du høre gnafsingen

Gnafsegnom er en dverg-type som levde først og fremst på de britiske øyer fra 1000 f.Kr. til 200 e.Kr. Utrykket er sammensatt av «gnafse», som betyr smatte, spise eller tygge på en spesiell måte, og «gnom», som er en stygg dverg. Ordet gnom er ofte beskrevet i bøker om magi. Som du sikkert har skjønt er en gnafsegnom ikke så fin å se på. De er kjente for å være litt tykke (som de fleste dverger), og ha en stygg siklende kjeft. Hvis en hadde levd på 500-tallet f.Kr. kunne man gjenkjenne den med små øyne, stor kjeft som dekker store deler av ansiktet, lubben mage, lange hender, men små fingrer, og det sjokkgule håret deres. Som det er beskrevet i «Boka om keltiske gnomer. Hvem var de?», er det sagt at gnafsegnomer er noen dumme skikkelser. De er noen barbariske villmenn, som aldri gir opp, uansett. Det som er rart med gnafsegnomene, er at de har femten tånegler på en fot, altså har noen føtter flere negler. Det er ikke funnet hele skjelleter av disse gnomene, men bare stykker. Disse funnene er funnet i Irland, på Shetlandsøyene og i Skottland. Skjelletene ligger nå på et museum i Surinam, et lite land nord for Brasil. Surinam var før en nederlandsk koloni hage hvor du kan leie deg en liten hytte som er bygg autentisk slik Gnafsegnomene bodde i.

Gnafsegnom mat. Glutenfri,Gelatin-fri,Laktose-fri,Skolefri,Vegan,og lagt av bare naturlige ingredienser.

Hvor ble det av gnafsegnomene?[rediger]

Som sagt ble gnomene utryddet rundt år 200 e.Kr. Denne historien er veldig ukjent, men fasiten står i bøkene «Gnomer i oldtiden» og «Boka om keltiske gnomer. Hvem var de?». De ble utryddet av estlendere og noen fra Lofoten (helt ukjent hvem og hvor i Lofoten). Historien sier at kelterne var så irritert av dem når de spilte en type rugby. Da noen gnafsegnomer tapte, måtte de spille omkamp helt til de vant. De var så små at de normale menneskene klarte lett å slå dem. De måtte spille helt til de vant, og de ble mer voldelige for hver kamp som gikk. Folk ble irritert av dem, og lot dem vinne, men da fikk de raserianfall, veldig likt ADHD-anfall. En stor sum skulle gå til estlenderne og de fra Lofoten, hvis de klarte å drepe dem. Nordmenne fra Lofoten kom med båt til dagen Edinburgh. De kalte dem smurfer, for gnomene var så stygge og små. De spente dem ihjel, alle sammen. Opphavet til sangen «Tramp, tramp, tramp på en smurf», kommer av denne hendelsen. Det er noen kjente gnafsegnomer, som har levd. Butter on a Bóuk, Cheezee on a Maggasium er foreldrene til den kjente gitaristen Jam on page, eller Jimmy Page. Bammàx Hrossáán Oubemah var høvding i Glàd-sov, nå kalt Glagsow. Navnet er idag oversett til Barack Hussein Obama eller bare Barack Obama. Christìanou Rroonalldoú var en kjent rugbyspiller rundt 750 f.Kr. Dette navnet er også oversatt. Dette navnet blir idag kalt Cristiano Ronaldo.

Kilder[rediger]

Alle kidler i denne artikkelen er gammel skrift som er funnet i Irland og Skottland. Gamle maleri og vandrehistorier er også med i denne oldtids artikkelen.

Tramp på en smurf sang : [1]