God Kveld, Norge

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

TV-program som går på lørdagskveldene på TV2. Programleder er Dorthe Skappel, og programmet handler mest om hva som står i Se og Hør den aktuelle uken. De gir også terningkast til filmer, plater og narkotika. Det som er spesielt med terningkastene her, er at de i motsetning til vanlige terningkastanmeldelser ikke er basert på faktiske terningkast, men benytter seg av en alternativ metode som går ut på at de gir høyere terningkast jo mer penger de får fra den aktuelle artist/langer. forrige gjest på god kveld Norge var en professor som lignet usedvanlig mye på kim Jong Un, fortalte om den mystiske Geir dette var hva han sa: Geir (fra latin Geirius Slendrius) er en rar og ekstremt glatt fyr som kan plutselig være bak deg. Han liker å stå i vinduene nært skoler å se på DEG. Hvis du vil at geir ikke skal se på deg, smør deg inn med Brillerens. Bruk kun brillerens fra BRILLERENS A/S, ellers LIKER geir smaken av DEG. Geir kan beskrives som: Mystisk, rar, Stiv Jensen, GÆIR, Glatt-Fjes, kjempeglatt hud, glatte legger, Odneir, glatt skalle og glatte tenner, bakholdsangrep(glatt)Fyr og Slendergeir.

Tegn på at geir har vært i huset DITT:Glatte Geirs logo er utover PC skjermen din, såpeglatt over alt, Dynen har falt på gulvet, det er tomt for melk, klærne dine er på vrangen og trusene dine har plutselig blitt røde og møkkete (iallefall etter å ha lest denne artikkelen). Ordet Geir kan brukes som et ord når du overrasker noen. Geir er også brukt som et banneord blant ungdommer og voksne. Geir er kjent for å være i området rundt hvalers skoler i universet en plass. Geir var før en streng mattelærer på hvaler ungdomsskole, men ble mobbet for hardt av elevene og døde. Han hjemsøker nå disse elevene som Geirius SLendrius eller Glatte Geir. Ingen har noen gang fått tatt et bilde av ham, unntatt et uklart ett. Geir blir også tiltrukket av polsk electronika og tysk koma-dubstep. Geirs favorittmat er skive med makrellitomat med redd barnesvette og bilbo-øl! Siden Geir var en Russisk kurdur likte han å gi oppgaver med kaffi til elevene for å vise at han var sjefen på dyrespråket, men bare med fire gram kokain i stumpen. denne forskningen førte til at han fikk terningkast 6 i selvbiografi og han vant hele Svalbard.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.