Gravid

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
En Gravid kvinner på tidlig stadium. Se bare på det falske smilet

Gravid (lat.: Gravidis TykkiMagius) er en tilstand blant jenter som kommer etter sex. Fører til at jenta legger på seg noen titalls kilo, for så å spy ut en halvferdig unge etter 9 måneder.

Konsekvenser[rediger]

Graviditet kan føre til så mangt. Blant annet kan helt fine jenter/kvinner bli utrolig feite, spise døgnet rundt og bli generelt plaget av hodepine. Det eneste gode som kommer ut at graviditet er at PMS blir borte for en stund, men den kommer tilbake igjen for fullt etter 9 måneder. Da bør du grave deg ned i skogen og rope på ulven, for det kan være farlig.

En annen bi-effekt av graviditet er barn. Barn er et minimenneske som ikke kan gå, spise, drikke, bæsje, tisse eller generelt ta vare på seg selv. Dette er noe som de stakkars foreldrene må gjøre for barnet, og kan til tide føre til sinnssykdom og sengevæting.

Huskeliste[rediger]

Er du så heldig(uheldig) å gjøre en jente/kvinne gravid har du flere alternativer, hver med sine konsekvenser.

1. Du kan springe det du er kar til. Dette gjør gjerne at jenta legger deg for hat, og nekter deg tilgang til barnet ved senere anledning, noe som kan være litt kjipt.

2. Du kan bli å hjelpe. Dette vil ødelegge nattesøvnen de neste 8 åra, og igjen tappe kontoen i minst 20 år.

3. Tvinge abort. Egentlig ikke noe negativt, men du kan få dårlig samvittighet. Men det kan de fleste leve med.

4. Overbevise jenta til å adoptere bort. Eneste minus er at barnet gjerne kommer trampende opp trappa di sammen med Tore På Sporet en gang om 15-20 år og forlanger at du skal ta del i livet deres.

Typisk eksempel på barn som ødelegger nattesøvnen

Barn[rediger]

Barn er ca 40-50 cm lange og kan bli opp til 5 kg. Dette forandrer seg etter hvert som det blir eldre, og tapper foreldrene for krefter og penger.