Grevling i taket

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

{{Under konstruksjon}}

"Grevling i taket"[rediger]

'Grevling i taket er et kjent fenomen (og våpen) blandt turgåere om sommeren, og forekommer som oftest i skogen.

Fenomenet "grevling i taket" har fått navnet sitt fra Den store MacGyver. Å få en "grevling i taket" er navnet på fenomenet og virkningen som (nevnt ovenfor ofte forekommer i skog og mark og lignende) forekommer når du går i skogen og plutselig får en grevling (som også ble funnet opp av MacGyver, under den kalde krigen, som et svar på atombomben) i hodet, som gjerne har hoppet eller falt fra et tre. Dette merkes ofte ikke umiddelbart, men etter hvert vil man kjenne en kløe, og en stikkende følelse i godebunnen og omegn, samt høre grevlingen hviske stille "I will eat your brain and gain your knowledge..." (skummelt).

Grevlinger kan bli opp til 1 meter lange og 0,5 meter brede. Når grevlingen først har fått festet seg til hodebunnen, er det lite du kan gjøre. Under testingen av dette våpenet fikk Mac Gyver selv en grevling i taket. Han prøvde å henge grevlingen, men resultatet ble at han selv mistet hodet. (Da han ble lei av å mangle hodet fixet han seg selv ved hjelp av lommekniv, gaffateip og litt kaninkjøtt.

Blir du selv offer for grevling i taket, er det bare å gi opp alt håp, og gå å vente på at grevlingen har sugd ut hjernen din og døden inntreffer (men frykt ikke, Mac Gyver er gud, så hvis du kommer til himmelen, kan han fixe deg igjen, ved hjelp... av hvem vet? Honning og sykkelfelg?)