Grevlingcrocket

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Grevlingcrocket er en ny folkesport som har rammet landet som en farsott uten like. Det hele startet da Viking nok en gang dreit seg ut mot en latterlig motstander på ærverdige Statoil Arena, og folket bestemte seg for å finne seg en ny hobby. Det er en sport såvel som et taktisk spill, hvor hele familien kan delta. Allikevel, på topp nivå, nytter det ikke å være småbarnsfar med villa, Volvo og vov-vov. Her må det satses, her må det studeres, her må både høyre og venstre hjernehalvdel tas i bruk.

  • Spillets idé er at man har 2 lag, et crocket-sett, og en plen av gress. Man setter opp banen på samme måte som vanlig crocket, og uniformerer grevlingene etter ideen bak Davy Crocket, mens man synger - "Davy - Davy Crocket, ingen er så kjekk og stram!". Det laget som synger høyest får begynne, så samt de ikke har feilet på uniformeringen av deres grevlinger.

Så er det bare å slippe grevlingene løs, og se hva som skjer. Forhåpentligvis har man brukt tid og tankekraft bak dressuren av grevlingene, slik at de ikke hugger løs på lagkameraters bein. Hvis en grevling skulle hugge løs på en motstanders bein, har grevlingen lov til å bite til han hører knekkelyden, akk ja, den berømte knekkelyd hvor bein ikke lenger henger sammen med bein...


Bonusordningen er slik:[rediger]

1 knukket bein: 3 poeng. 2 knukket bein: 4 poeng og joker i 3 slag. 3 knukket bein: 5 poeng. 10 knukket bein: spillet vunnet.

Som man sikkert forstår ut fra disse grunnleggende reglene er dette et spill hvor osteporose og generell beinskjørhet ikke er å anbefale. Derfor pleier man å skåle et glass melk før spillets start. Man må også være klar over at hvis man presterer å synge Davy Crocket i flerstemt kano, så vil man få fordelen av å få bruke leggskinner, som er greit å ha idet grevlingen biter løs på deres legger. Da er det bare å håpe at grevlingen har svake tenner, og ikke har brukt tanntråd og Sensodyn ekstra power.

Et spill kan vare fra 3 timer til 4 dager. Som regel ender spillet med at det ene laget klarer å treffe kule på pinne, men det hender fra tid til annen at det ene laget må gi seg pga 10 knukket bein, eller at de må se slaget tapt pga at grevlingene ikke er godt nok trente, og dermed stikker over hager og hekker mot andre mer fristende legger.


Grevling-crocket - et spill for små såvel som for store!

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!