Gru

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Ver forsiktig med å lure deg rundt i dine muligens gruinfiserte kjellere.

Å, Skrekk og Gru. En gru er ditt verste, utryddingstruede mareritt. I motsettning til skrekken er en gru umulig å se før det er for seint. Gryrne er svært intelligente og kan lett manipulere deg ved å bedra sansene dine. Ikke at det å vite dette ville a hjulpet deg uansett. Møter du på en gru, er det ikke noe håp, og du kan like godt gi opp.

Jaktvaner[rediger]

En gru har ingen habitat og lever av å jakte fra skyggene. Gryr jakter alltid alene, og kan oppholde seg i kjellere og mørke kroker i uker i strekk før den flytter på seg igjen. Er det fuktig og mørkt i kjelleren din, er sjangsene store for at en gru kan, har, eller vil oppholde seg der, og du bør trø forsiktig. Gryr oppgholder seg ikke bare i kjellere, men også på loft, nedlagte fasiliteter, gruver, under senger (OBS! Kan være en skrekk), osv.

Opprinnelse[rediger]

Mange forskere har foreslått at gryrne er et resultat av mutasjon mellom muggsopp og hybelmammut, men dette er noe omdisputert. Andre mener at "gru" i det hele tatt er forvirrede sauer med klippemaskinfobi som i sinnsfortvilelse stiftet en menneskedrepende hevngjerrig kult som har gått i arv fra sau til sau. Dette er tyngre disputert. De mest aksepterte teoriene er månemenn og naturlig utvikling (det menes at gryrne var prominente i en periode rundt trias perioden, for rundt 250 millioner år siden).

Bestand[rediger]

Eksperter på området mener at gryrne er var at deres bestand har gått ned betraktelig, hvilket forklarer den først sene nedgangen i grurelaterte dødsfall, og så den voldsomme økningen. I følge ekspertene spiser hver gru nesten dobbelt så ofte som før, trolig for å øke livskvaliteten og trekke til seg en make for mørketiden. I Norge regnes det for å være rundt 50-120 gryr igjen, noe som er verdens nest høyeste bestand etter Russland; men enkelte faktorer er uklare, som spontan dvale og annen passivitet.

Hvordan unngå det uunngåelige[rediger]

Hvis du møter på en gru, er det ingen ting du kan gjøre. Det hadde vel vert mindre smertefullt å faktisk bare krepere, kvele seg selv ved å sette sitt eget øyeepple i halsen, eller negleklippe seg selv gjennom brystkassen og inn til hjertet, for så å bite over ett par arterier. Men hvis du absotrudelutt , er det ett par litt mindre skamfulle måter å bli spist på:

  • Hopp ned et stup og be til din Gud eller dine guder om at gruen som er etter deg foretrekker seigt over mørt kjøtt, noe de gir blanke i.
  • Uriner i buksen og håp på at gruen er sensitiv og har svak appetitt, noe de ikke har.
  • Dans kyllingdansen; del av deres paringsritual, ifølge prof. Farnsworth, eneste overlevede av en grus paringsrituale.
  • Gi gruen en deal om å levere så mange ofre til ham/hun så ofte som trengs for så lenge som trengs, noe de kan lett gjøre selv.
  • Slutte med smertehylene.