Grunnen til at du ikke ønsker deg puddel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Din nye puddel.

Dette er din nye puddel! Det at du ikke har lyst på noen puddel er uinteresant. Du får en puddel, om du liker det eller ikke. Jeg håper at du kan lære deg å like en puddel, fordi om ett par sekunder kommer du til å eie en.

Gratulerer med din nye puddel!

Hvorfor får jeg en puddel?[rediger]

Hold kjeft!

Kan jeg få en iPod i stedet?[rediger]

Nei, men du kan få en ekstra puddel. Hvis du vil kan du kalle den iPod, for å minne deg på den iPoden du ikke kommer til å få. Eller, som et kompromiss kan du kalle den iPudd. En kombinasjon av Ipod og puddel.

Dessuten, når du tenker over det, en puddel er minst like god som en iPod. En iPod kan spille alle dine ynglingslåter av Michael Jackson. En puddel kan gi deg liveopptredener hvis du lærer den å danse.

Lykke til med å få til det, forresten. (Jeg sier lykke til fordi jeg tror du vil ha problemer med å lære en hund å danse som Michael Jackson.)

Kan jeg i det minste få en annen rase, som schæfer eller chihuahua?[rediger]

Nei. Du får en puddel, ferdig med den saken. Den mister hårdotter en gang i blant, den hoster ofte og den har noen mystiske byller på bakbeina, men ellers er det en tipp topp hund! Den er også meget intelligent så du må passe deg for hvis ikke tar den over loftet eller garasjen og inviterer sodomitter. (dette kan være farlig for puddelen din, men Din nye puddel mangler inteligens, du får kjøpt det på joker hvis du har en handlevogn.) Ofte løper puddelen din til naboen og legger landminer der, hvis du har en uoppmerksom nabo, se ut av vinduet ditt.

Det høres ut som om puddelen din er syk![rediger]

Det er DIN puddel nå! Jeg tror du må ta den med til veterinæren så det er bare og komme seg dit med en gang, hvis ikke sprekker byllene og det kommer ristet sjokolademelk ut av den. da må du tørke opp før melken blir sur og den angriper deg. Det er best om du bruker vaskemiddel, men pass på puddelen din kan slikke på det og den blir forgiftet! Da må du putte noen håndklær i gulvet og da skal en heks komme frem og ta vekk giften og putte giften i en vaskemaskin som spytter det på naboen din. det minner meg om en ting du har signert kontrakten og det er din puddel nå!Og det basta boom! (jeg sier boom fordi jeg tror din nye puddel har sprengt naboen din, da han skulle ta opp mækka.