Grunnstoff

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Klor.jpg

Et grunnstoff er et stoff man har grunn til å bruke. Likefullt er grunnstoffer omtrent like ulovlige som andre stoffer, og man får i likhet med vanlig stoff kjøpt det av sketchy folk på bl.a. Grønland. Hvis man kobler sammen forskjellige grunnstoffer kan man oppnå ekstremt mange merkelige resultater.

Utvinning av grunnstoffer[rediger]

Hvis man er lei av innvendelser og fortapelser kan man Ut-Vinne grunnstoffene. Dette gjøres ved å vinne mot andre konkurrenter i en spesiell konkurranse som foregår ute på grunn av ting som ikke er spesielt godt begrunnet. Grunndige undersøkelser angående dette er iverksatt, men grunnen til at disse ikke har båret frukter har en god grunn, nemlig at grunnstoffer i grunnen er ute.

Noen effektive kombinasjoner[rediger]

  • To H og en O blir til det kontroversielle stoffet dihydrogenmonoksid, brukt bl.a. i fastfoodproduksjon og atomreaktorer.
  • Om man kombinerer rosa satin med lilla silke er man med en gang giiid-så-knæsj! Bytter man derimot om på fargene blir resultatet at asså herregud man kan'ke gåe sånn det er jo heelt usjamei.
  • Hvis man kombinerer grunn og stoff, blir stoffet av og til skittent og må vaskes. Man kan risikere å bli utsatt for sokkesnoken dersom man vasker det i maskin, så det beste er i grunn å la være.
  • å kombinerer noe sånt som "Grunnstoff nummer x i det periodiske system" med f.eks. "ull" er i grunn bare en absurd tanke og du bør skamme deg. Grunndig.


Se også[rediger]

Periodesystemet
H   He
Li Be   B C N O F Ne
Na Mg   Al Si P S Cl Ar
K Ca Sc   Ti V Cr Mn Fe Co Ni Cu Zn Ga Ge As Se Br Kr
Rb Sr Y   Zr Nb Mo Tc Ru Rh Pd Ag Cd In Sn Sb Te I Xe
Cs Ba La Ce Pr Nd Pm Sm Eu Gd Tb Dy Ho Er Tm Yb Lu Hf Ta W Re Os Ir Pt Au Hg Tl Pb Bi Po At Rn
Fr Ra Ac Th Pa U Np Pu Am Cm Bk Cf Es Fm Md No Lr Rf Db Sg Bh Hs Mt Ds Rg Cn Nh Fl Mc Lv Ts Og
Ch


Liste over grunnstoffer