Guitar Hero

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Gh.JPG

Guitarhero er et Xbox spill som noober, wannabeer og nerder hippe folk spiller. Spillet ble oppfunnet i 1954 av George W. Bush, men først utgitt i 2009 på grunn av at Red Octanes leder, Snømannen Kalle hadde den helt normale, dødelige, sykdommen forkjølelse


Gameplay[rediger]

Ikkepedia gitar.jpg

Poenget med spillet er å ha en kasse med en pinne på, som igjen har 7 røde knapper på seg, noe som skal symbolisere en fiolin. Grunnen er at Gibson ville saksøkt dem vist de sa at det var en gitar. For å spille, trykker man på en av knappene samtidig som man slår til den gråe tingen som stikker ut av kassen, der nede, men som desverre ødelegger kassen etter 5 slag. Det er viktig at en rød knapp er på bunnen av skjermen for øyeblikket (se bildet nederst), noe som er vanskelig å se siden knappene på skjermen (eller notene som det heter på sørlandet) går opp, ned, sidelengs, baklengs, ut av skjermen og forover (det sistnevnte er vanskeligst å holde øye med). Grafikken er, som i alle seriøse spill, tenget på MS Paint, og ser helt livaktige ut. Spillet har 18-årsgrense i Finland på grunn av Britney Spears' sceneshow, men i Norge har man lagt til søte smilefjes på skjermen, slik at aldersgrensen går helt ned til -7. Andre viktige ting inkluderer Wamme-baren (den stangen som stikker ut av kassa), som må bli vibrert under "lange noter", ofte, for å få poeng i det hele tatt under disse delene. Man må også bomme på et par noter vert tyvende sekund for å få en "multiplier", noe som gir ubegrenset med poeng. Man vinner hele spillet med å få minst 10 poeng på hver låt.


Soundtrack[rediger]

Spillet inneholder hele 3 låter (noe som egentlig ikke skal gå an på Xbox, siden disken bare er på 10mb, og en sang er på 100mb):

Alle låtene er cover-versjoner, gjort av fylikker som er funnet på gaten (med navn Hitler, George W. Bush, Onkel Skrue og Carl I. Hagen.

Spillbare Karakterer[rediger]

  • Osama Bin Laden: Han representerer Terror Rock, en sjanger laget i Irak for 3 år siden, som ALLTID slutter med en selvmordsbomber som dreper publikum. Denne sjangeren er VELDIG populær.
  • George W. Bush: Han representerer sjangeren Cash-Metal, som handler om penger. Mer er det ikke og si.
  • Slash: Han er den første karakteren du begynner med, og dermed den beste gitaristen.
  • Britney Spears: Hun representerer sjangeren Death Metal.
  • Mannen med BH-en: Den siste og beste karakteren i spillet (fordi han går med BH). Han vinner automatisk på hver sang.


Ikke relaterte Linker[rediger]

right‎