Gul

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«Jeg er gul. Og stolt av det»

- Homer Simpson om gult

«Vil du reise til Svartehavet, Rødehavet eller til Gulehavet? --Næ, spiller ingen rolle, jeg er fargeblind!»

- Hørt på reisebyrået

Gult[rediger]

Gult var ikke opprinnelig en ordentlig farge, men så kom selveste mannemannen Chuck Norris og urinerte på hvem nå enn det var som oppfant fargeskalaen, og dermed hevdet Gul's status som farge. Chuck Norris gikk så til media, og kunngjorde at han ville kjempe for Gul, og oppfant dermed det verdenskjente uttrykket "Gult er kult!". Uttrykket har blitt tatt i tvil av flere velkjente forskere etter dette, blant annet herr Gørrmaling, som var den som først oppfant "Blått er flott!", som en motreaksjon på hele den gule bølgen, som i ettertid blir populært kalt "Den Gule Flommen".

Daglig bruk[rediger]

Hvis du vil ha en gulfarge, kan du dra ned på en hobbyforretning eller daglivarebutikk og spørre om de har gul. Det kommer også gult ut av deg hver dag, bare du spiser riktig.

Historikk[rediger]

Oppdagelse: 1871 av MacGyver da han urinerte på et offentlig toalett, han oppdaget at malingen på veggene datt av da han sprengte toalettskålen (for moro skyld), og avslørte en gyselig farge som til da var ukjent.

Først brukt: 19.Oktober 1871, malingkasting på politiker.

Fargestatus: Gul fikk status som farge i 1901 etter den 3-dagers lange revolusjonen startet av Chuck Norris.

"Den Gule Flommen"[rediger]

Den gule flommen er navnet på den gule revolusjonen startet av Chuck Norris i hans kampanje for å gjøre Gul til en ordentlig farge. Revolusjonen varte i hele 3 dager, og er allmenn kjent som den vanskeligste krigen siden borgerkrigene. Motstanderne var mange og vanskelige. Vi hadde for eksempel Lilla (Dilla på lilla!), Blått (Blått er flott!), Grønt (Grønt er skjønt!) og Rødt (Rødt er dødt(,mann)). Vi kan vel holde det på det rene at Rødt på den tiden var stappet fulle av hasjbrownies. Hvem som vant denne krigen er fortsatt uklart, og vi kan fortsatt se ettervirkningene når noen påstår at en farge er bedre enn en annen før de roper ut tilhørende ordtak. Det eneste som virkelig ble avgjørt ved denne krigen var det faktum at Gul var nå en farge, og fikk ordtaket "Gult er kult".


Hvis du vil vite hvordan gul ser ut, ta en titt på overskriften. Eller la være.