Handelshøyskolen BI

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Hos de fleste høyskolene i landet må man vise til karakterer for å kunne komme inn på studiet. På BI er det penger som avgjør - har du penger, har du lov.

Handelshøyskolen BI er en kjent privatskole for rike barn og kongelige. Som kjent startet Norges kronprinsesse Mette Marit på BI i Oslo i 2008. For å komme inn på skolen må man være ekstremt keeg og ha mye penger. De som låner penger av lånekassen fordi de ikke har råd til å betale studieavgiften kalles tapere og får ikke venner.

Den mest prestisjefulle linjen på BI er sivil økonomi, og gir den høyeste og beste graden av utdannelse man kan ha i Norge. Siv.ØK blir linjen kalt på ekte vestkant sleng. Her går også de aller rikeste! De som kommer fra veletablerte "old money" familier, går derimot på Godseierlinjen, som har et noe høyere krav til materialistisk velferd enn de andre linjene. I tillegg til de nokså obligatoriske: Yatchen i Monaco, hytten i Tjøme, hytten på Geilo, x-antall biler og helikopter, så krever en at vedkommende eier minst 80 dekar med land med en passelig stor herregård som familien tilegnet seg da de engang på tidlig 1900-tallet gjorde en modig heltedåd og ble belønnet av HMK. De som ikke er fullt så rike begynner gjerne på Økonomi og administrasjon eller enda verre markedsføring.

Handelshøyskolen BI har skoler rundt omkring i hele landet. Men alle som ikke går i Oslo er fattige tapere som drikker lunken Cava.

En vanlig oppfattelse er at man må kjøre Porsche for å begynne på BI. Dette stemmer bare delvis, man kan også kjøre Ferrari, Hummer, Bentley eller limousine. Til nøds kan man ta en taxi hvis privatsjårføren ringer inn syk en dag.

Handelshøyskolen BI har også et ekstremt godt fadderopplegg som kalles Fadderullan og pågår i ti dager. Disse ti dagene drikker studentene seg fulle på champagne og støtter utelivet rundt Solliplass generelt med mye cashflow. Studentene som blir sett med en øl blir automatisk stemplet som taper og i værste scenario kastet ut av skolen. Men dette er som sagt i værste scenario, som regel forblir de bare venneløse og ender opp på NAV. Skulle være så uheldig å bruke -a ending (i andre ord enn Dompa, som i Dom Perignon, pappa og villa), vil du bli kastet til de fattige Blindern-løvene. Hvis man noen gang skulle være så uheldig å havne på Blindern, så gjør følgende: -Kast den nyeste versjonen av Klassekampen/Mariusgenser framfor en primitiv form for kollektiv-transport (også kalt buss, trikk og tog) eller ut av vinduet.

Det er ikke uten grunn at midtgangen på BI i Oslo blir kalt catwalken. Alle BI studenter ser ekstremt bra ut og kler seg i tillegg i de nyeste designene fra Armani, Gucci, Ralph Lauren, Burberry, Dolce Gabbana og Louis Vuitton. Det er faktisk også egne solariumsforelesninger for å passe på at den vanlige BI-student lærer seg hvordan man opprettholder brunfargen man fikk fra ferien i sommerhuset i St.Tropez. Champagne-vasking eller såkalt dobling en gang i uken er pålagt alle studentene. Alt annet enn Moet, Dompa og Cristal er uakseptabelt og kan i verste fall føre til en tur til fattigslige Blindern der en lærer om forholdene til u-landsbarn.

I 2011 opprettet BI en splitter ny bachlor i sosiopati for å hindre en rekrutteringskrise i realitybransjen.