Harambe

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Døden[rediger]

Harambe var en leire kunstner fra Bombås, men en dag spiste han en gutt fra Bergen. Da politiet kom med bananene sine var det ingen tvil om harambe var død. R.I.P.

Harambe

Ungdommen[rediger]

Før Harambe var leire kunster låg han på gata (i dyrehagen i Kristian sand) Han drømte om og bli kjendis men nå er han en legende. Og før han ble skutt av bananer spiste han dem.

Harambes etterliv[rediger]

I hans etterliv var harambe fortjent og bli et menneske og nå er han et ISIS medlem. Vi vet desverre ikke om han skal sprenge seg selv eller skyte på tilfeldig på snuten med AK rifler. Men nå er han lykkelig mens han bombarderer Syria,Irak,Iran,Somalia og Afganistan.


Sannheten[rediger]

Den egentlige grunnen til Harambes død er at han dro gjennom amasonas junglelen (han lette etter nye hansker på Amazon.com) . Det var ville dyr der (badeender og kosebamser). Mens han gikk igjennom jungelen (scrollet gjennom Amazon.com). Mens han satt der På internettet fikk han en ISIS bombe i hodet sent av Julenissen og Batman. De rapporterte med en gang til sjefen deres Adolf Hitler mens de bombet flere aper og ble bæsjet på av måker.