Harrison Ford

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk


Harrison Ford var en viktig mann for verden. Han er Kanskje Mest kjent for bilmerke Ford som han grunnlagde. Han har også lagd noen skrekkelige filmer og han er mest kjent for Indiana Jones filmene. Ford Var også Gudfaren til den franske sigøyner mafia som innvandret Norge for noen år siden.


Barndommen[rediger]

Ford ble aldri født. De fikk han ikke ut av magen til moren og når de skulle ta keisersnitt var magen så svær at de ikke klarte det. Sykehuset måtte da sende redningsmannskap inn i magen via rumpen og hentet barnet. Moren var dø allerede så de sprengte bare opp skrittet hennes med en håndgranat. Ford var allerede voksen da hann skulle bli født. Det var grunnen for at han ikke kom seg ut med en gang. Da han så moren ligge der med et sprengt skritt så ble han rasende. Han dro rett til Taliban og kjøpte bomber. Da bombet han sykehuset til det var et svært krater igjen. Faren hans var ikke den som var mest å se til. Han satt som oftest på baren! han var en skikkelig fyllik så Ford tilbringte mye av tiden hjemme. Han hadde ingen venner på skolen. Alle mobbet han. Han var vant med å få buksevann hver dag. Ford hadde alltid sett opp til Han Solo, men kom seg ikke helt dit.


Ungdommen[rediger]

Ford var et sexsymbol på hans tid. alle Vill ta han hardt bakfra. særlig gutter. Folk sa at bambusen hans var større enn en et bambus tre. En dag da han hadde trekant med en sigøynerfamilie så så han lyset. Han ble med de til Frankrike. Der ble det ikke så mye ligg men han ble ihvertfall Sigøyner mafia. Det han var mest berømt for i sigøynermiljøet var den røde løperbomben. Den fant han opp da filmfesten var i Paris. Han plasserte en bombe under den røde løperen og det var en god del folk som mistet både armer og bein. Seinere begynte han å lage biler. Han kalte de Ford. Den han likte best var Ford Ranger. Da kunne han bare gasse på inn i andre sigøynerfamilier. da han var 18 år ble han filmstjerne i Star wars. Da besøkte bambusen hans masse grotter.


mafiaen[rediger]

En dag da han var på hjørnet og craket, så så han en kul fyr med en crakis og dritfete klær. Det var en gangster. Når han spurte om å bli med i gjengen hans fikk han stå! det var greit. Seinere i livet dro han til Norge. Der ble han President-dronning-konge. Dagen etter ble han gudfaren til den-franske-sigøyner-mafia-som-har-innvandret-Norge-i-50-år-nå-og-det-er-vi-veldig-stolt-over. Dagen etterpå ble han påkjørt og døde på flekken av en annen sigøyner bande.


Fords andre jobber[rediger]

Tysk gjøgler fra Sverige, Pedofil satsminister, Gro Harlem Brundtland, President i USA, Datamus, Bosstømmer i New York, Kø menneske i Bagdad, Bilist, Pengesnylter, Elg, modell for Burger King, Planlegger av andre verdenskrig, Sotra pedoen, Lampe, MP3, Jente, Sekretær for Saddam Hussein, Rask mann fra [raske menn]], Russemafia, Playboykanin, Pimp, Giglo, Same, Hore, Tv skjerm Afrikansk Rapper, Operastjerne, Arkitekt for Bla. Twins Tower, operahuset i Oslo, Magnus barfot, Alibaba Kebab, Grotten til Bin laden og masse mer, Webcamera i dusjen til Penelope Cruz, Homien til 50 cent, backupplan for krigen i Irak, stripper i Luxemburg, Fisk, Pengerøyker, Slange i korg som India folk driver å fløyter opp, Stuntmann for Harrison Ford, Legge på fett mester, Miste fett mester, Tande P og Vokalist i Slipknot