Hatt

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En hatt er noe man gjerne har på hodet og beskytter mot regn, vind, Guds vrede, Satans vrede, Siv Jensen, hagl, fuglebæsj og fylliker i øverste etasje i en boligblokk som tilfeldigvis har bestemt seg for å urinere ut av vinduet.

Det er et bedre alternativ enn f.eks en stein, ape eller bladlus til tidligere nevnte formål, og hjelper til med å skjule skallethet, dumhet og dårlig motesans.

De beste hattene er laget av kaniner, de mindre bra av sauer, de enda verre av strå, enda litt verre av papir, overgått i elendighet av toalettpapir, som er hakket bedre enn brukt toalettpapir, som er enda litt bedre enn toalettpapir brukt opp til flere ganger som igjen er bedre enn de laget av Kinesere.

En hatt kan sammenlignes med en sinnsvak dott som på død og liv må settes opp på noe vi har valgt å kalle et tempel av intelligens, eller vent... det er akkurat det den er! En Hatt er noe som skal skjule glansen fra skallen din som bare en vaske ekte arktisk mann kan reflektere på en solfylt dag. Den kan også Passe på det mote riktige lange håret ditt som bestemor prøver å klippe litt av i ny og ned for før i tiden var det ikke sånn man gikk (derfor er det viktig å være på vakt når bestemor går med kjelen i hånden... hvis ikke blir det bollesveis på deg). En annen ting hatten kan gjøre er å skremme folk til det hinsidige! Man kan tren en struts pent over det skallete hodet og så har man plutselig et kongelig medlem, og dette kan da sammenlignes med monarki. Et monarki er som en stor hatt som er tredd langt over skallen på landet. Den er der for å passe på at alle ser på kongehusets mer respektable side og ikke den hatteløse fylliken i parken. Dette gjør slik at Kinesere med deres symbalhatter kan roe seg helt ned og tro at Norge har et like hardt jærngrep rundt sin befolkning som dem selv.

Hattemaker er en mann som lager hatter. Det er denne mannen som skal hjelpe samfunnet med å skjule sine groteske sider ved å tre strutser, sauer, bomull og andre forferdelige saker over hodet på folk. Dermed er ingen skallet, har en måne eller bare rufsete på håret, men man har da bare ett helt nytt samfunn som kan deles inn i tre kategorier:

 • Eliten = De som har kjøpt en hatt av et slikt dyrt materiale at man nesten må samle hele dyrehagen, trykke den sammen og så få satt det oppå en rikmanns hode.
 • The old boys = Six-Pence som flagrer som løv om høsten. De får aldri nok av dem, og vi må nok vente tretti generasjoner før vi får se de brenner i helvetes flammer.
 • resten = Folkegruppen som har klart å tilpasse seg samfunnet i frykt for å skremme hele bygda si vekk. Denne gruppen mennesker velger mer anonyme hodeplagg, eller på folkemunne "hatt"

Fakta om hatter:

 • I Bergen er hattebrukere referert til som hattifnatter
 • I Oslo som hattemenn
 • I Trondheim er det uvesentlig hva de kaller dem ettersom språket deres hovedsakelig er oppløst i karsk
 • I Kardemommeby får du gå med hatt så lenge du ikke plager andre, hvis ikke må du spise den.
 • I England er det moteriktig å gå med hatter som egentlig er laget for å brukes som hjelmer, om du går med flosshatt og drikker te vil de som oftest oppfatte deg som sinnsvak.
 • Kinesere har valgt å ikke bruke hatter men cymbaler på hodet
 • I Marokko går man med røde suppeskåler på hodet
 • Russere bruker pelsdotter for å symbolisere hvor mye pels de har nedentil, og fordi det utgjør et godt gjemmested for vodka.
 • Hatter som veier over femti kilo anses som upraktiske
 • Baseballcapsen var designet for å ødelegge håret til dumme mennesker slik at mer velkledde intelligente mennesker skulle få seg noe

Se Også:

Klær

Nakenhet

Sex

Mote

Aper

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!