Hawaii

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Hawaii er en øygruppe i Søledammen utafor huset vårt i Villsvin-veien 6 og mange synes det er et ålreit land der du kan bade i kloakken eller være en diskre nudist som ligger på stranda og tror han/hun er kul. Men egentlig er dette landet et land hvor de bare selger høner Pakitan(også kalt lærebøker). Disse kjedelige hjemmebedriftene som heter for eksempel Iqball's hønebutikk, Nille' tomater og andre høns og Lidl's fantastiske høner og andre småting. Hvis du vil være en av disse nudistene som plukker fjær fra bakken hele dagen er det bare en ting å gjøre, nemlig å gå til Hawaii! hawaii er fitter


Øygruppen Hawaii er en tidligere Norønn koloni. Vitenskapsmannen Kristian Bedin har lanser flere teritorier på om slektskap mellom polyneserne og negerene. Fordi de på samme tid var like dyktige fi**er og oppkast. Odin Kolstad Fosum tar også opp temaet i en bok han skrev en gang. Der han leter etter skøyter i Søledammen. Men han er dessverre på villspor og leter etter negerskøyter for langt sør. Det er funnet spor etter negerer og samer (mrk. reinsdyrgevir) på flere øyer i landet Hawaii og det er funnet kokkosnøtter i middelalderparken og Kiwi i Herre toalettet.

Det vitenskapsfolk ikke klarer å bli enige om er hvordan de reiste rundt halve jorda. Noen sverger til båter, med en fraksjon for seil og en liten gruppe som leter etter motordeler, for å bevise at polyneserne og vikingene hadde like god greie på motrer på samme tid. Vi har Loes skøyteløp under forrige istid og så har vi Heyerdahls kvalteori. "The kval towed huge nørwegian birch floats on their way from Kvalsfjord to Whales. Our ancestors did not know about sea voyages, and totaly relied on the Kval to take them somewhere" - Heyerdahl 2007.

Øygruppen er i dag styrt av USA som de fleste andre late folk i verden. Landet har i dag en blomstrende økonomi og er med i det meget velykkede kula kula-systemet i Stillehavet som har bidratt til at områdets raske økonomiske vekst og utvikling. Landet er derfor ikke lenger et u-land, og har idag store inntekter fra turisme og blomsteresksport. I tillegg er landet kjent for å være et utmerket sted for å drive med fridykking og rugby, da særlig undervannsrugby.

Hawaii har et fantastisk fotballag som kaller seg Arabertruser