Heinrich Himmler

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Himmler skulle få lov til å være med i Hitlers parti, så lenge han lovet å ta på seg ansvaret for en gjeng kjønnsforvirrede wannabe - politikonstabler som hadde dannet en egen, liten fan - klubb for Hitler, kalt So Sexy (SS) på berlinsk slang. Himmler tok raskt tak i fanklubben og fikk skikk på gutta som hadde sverget til svarte uniformer og emo - lignende hodeskaller. Himmler fortalte guttene rett ut hvor udugelig tæla og homsete klubbnavnet hørtes ut. Her måtte det forandringer til! Klubben skulle omdøpes, ,men beholde den gamle forkortelsen. Da ble det lettere å skjule den egentlige betydningen av klubben, og det hørtes mye tøffere ut. Uniformene derimot, fikk ikke Himmler gjort noe med, så derfor vedtok Himmler at de trange, svarte uniformene skulle bli nyeste mote og alle SS' ridebukser skulle utstyres med skrittvidde 170, i henhold til den nye Himmler - paragrafen § 66 avsnitt 6x:

  • ' Det er aldri en skam å se sexy ut på jobb, det er tvert i mot din plikt å ta deg godt ut. Både i knestående og foroverbøyd stilling. Alle SS - menn som ikke ser tilstrekkelig sexy ut i tjeneste, vil bli sendt til frontlinjen for og gå mote oppvisning mellom minene.'

Verdens første mann med mann ekteskap.[rediger]

Himmler satt som toppsjef i SS med sin trofaste spyttslikker og sengekammerat Reinhard Heydrich ved sin side.Til Himmler gikk lei av hele SS og giftet seg med Heydrich. Få uker senere var SS den mektigeste og best kledde organisasjonen i verden, kåret av Times.

Himmler søkte tillatalse om å få spare til en Hitler-bart, men fikk ikke lov av IBP-partiet (Innenriks Bart Politikken)det stoppet ham imidlertid ikke i å annlegge bart, noe som gjorde at resten av forholdet mellom Hitler og Himmler ble heller kjølig.

Himmler jobbet også som kokk, og fikk kortreiste ingredienser fra Sobibor og Franske vingårder. Han var flink til dette, og serverte Hitlers gjester, blandt annet Benito Mussolini.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.