Helge Jordal

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Helge Jordal er født 17. februar 1946 i Bergen Han har en lang og spennende karriere. Han er hyggelig ung, gammel mann som liker å "henge" med tenåringer på kjøpesentre. Helge Jordal er alltid edru, men liker å se ut som en "Narkomann". Helge liker å skrike høyt med sinn kraft fulle stemme mens han hopper rundt sentrum på en hoppestokk. Herr. Jordal er liker å skuespilliere som han kaller det, med sine fantastiske skuespiller egenskaper i verdens klasse er det få som kan matche ham. Han blir ofte kalt "The Special One" og han har saksøkt Jose Mourinho for å ha stjålet hans utrykk!

Dette er Helge Jordal, mens han røyker litt "inspirasjon"
Er er Helge Jordal under rettsaken som handler om skattebedrageri . Helge mener selv at han er uskyldig og at det må være en misforståelse. Aktoratet har en annen mening de mener at Hr. Jordal bevist har unnlatt å føre regnskap for å ikke bli slått konkurs. Helge Jordal ble 06.06.2011 i dømt samfunnstraff etter straffelovens § 101. Straffen ble å vaske alle toalettene ved Den Nationale Scene i Bergen.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.