Helvete

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
*Sjeler kjøpes gjennom et møte med en av våre medarbeidere. Ring vår kundetelefon eller send oss dine personlige opplysninger. Helvete tar ikke ansvar for eventuelle bivirkninger og skader under oppholdet.

Helvete (Spynorsk: Daudmannshol, også kalt Barneskolen, Ungdomsskolen, Lucifers hule eller Casa de Lucifer) er plassen for dem som er interessert i lokal varme og pyroeffekter. Nedflytting er kostnadsfritt. Det eneste man trenger å gjøre er å sende en skriftlig søknad til Lucifer. CV vedlegges. Det stilles strenge krav til å slippe inn i Helvete, da vi holder høy standard. Søkere som får avslag kan reise til reserve-Helvete, også kjent som Sverige, der alle slipper inn helt vederlagsfritt.

Tips

Bli satanist! Hvorfor? Jo, satanister slipper å fylle ut kjedelige flyttepapirer og søknader, de går ned automatisk!


Markedsføring[rediger]

Helvete AS (børsregistrert 11/9-2001) markedsføres gjennom reklame, telefonsalg, Norsk Gallup, plateutgivelser (danseband), søppelmail og spamlinker fra artikler på Ikkepedia. Ofte kamuflerer Helvetes markedsføringsagenter seg som hamstere for å innynde seg hos de yngste, i særdeleshet unge jenter. Eller som Britney Spears for å fri til guttene. Det hender privatpersoner oppsøkes og tilbys fristende kontraktstilbud. Politiet har flere ganger raidet kontorbygg og private hjem på jakt etter falske kontrakter, et problem som har vokst seg stort etter innføringen av internett og Carl I. Hagens fødsel.

Mattilbud[rediger]

Satans kokk serverer sushi hver dag, og blodpudding på søndager. Som frokost serveres kneipbrød med kaviar, og vanlig kveldsmat er kunstgjødsel og kadaverrester.

Fasiliteter[rediger]

Helvete kan friste med et svalt og lunt klima, minimalistisk interiør og avslappende aktiviteter. Spesielt kroppspleie, hygiene og velvære er viktig for styret i Helvete. Service og "kunden har aldri rett" praktiseres med dyster glede. Her følger et lite utvalg av Helvetes mange aktiviteter:

En gjeng buddhister nyter et boblebad.

Varmesteiner[rediger]

 • Klienten legges på en oppvarmet steinplate. Temperaturen på overflaten holder minst 1000 grader. Allerede da begynner det å svi litt i huden. Hvert femte minutt blir en stein på ca 15 kg lempet oppå deg fra stor høyde. Steinene er ferdig oppvarmet. Innimellom dryppes en dråpe iskaldt vann over stumpen din. Behandlingen pågår uten stans i tre dager.


Boblebad[rediger]

 • Ikke bare en avslappende aktivitet, her får du samtidig sosialt samkvem! I sammen med to-tre andre får du en varm opplevelse som varer, mens kroppen din kokes til huden slår sprekker.
 • Tre ansatte med sylskarpe stålgafler bistår med kjærlig kløe på ryggen gjennom hele det døgnlange badet.
 • Vannet pleier som regel å være veldig varmt ca. 1000 grader og du kan få brennmerker av det.

Gjørmebad[rediger]

 • Det hele innledes med at de vennlige velværemedarbeiderne binder klientens hender og føtter. Deretter dyppes klienten opp ned i et putrende lavabad. Dette gjentas cirka 50000 ganger, alt sammen med samtidsmusikk i ørene på høyt volum .
En heldig besøkende tester isterapien.

Isfrossing[rediger]

 • Hvis klienten blir lei av heten, kan han eller hun ta turen til de mørke isgrottene. Man blir kastet naken i vann som etter hvert fryser til is. De fleste mister følelsen i kroppen rimelig fort og prøver å gnage av seg armene. Etter noen dager løsner tærne og all kroppsvæske blir til is.

Musikk[rediger]

 • Musikk får en til å slappe av og føle velvære. Dette vet selvsagt de dyktige ansatte i Helvete, og de serverer det beste av fløyelsmyke toner og søvndyssende rytmer. Sikre kilder kan fortelle at Kurt Nilsen ofte blir leid inn. I tillegg vil Lucifers favorittband, Dimmu Borgir, være tilgjengelig for spesielt interesserte.

Electrotrancepop[rediger]

 • Denne fengende musikken spilles tventifår-seven på serbiske diskoteker. Den konstante dunkingen og refrenget som gjentas gjennom hele sangen, hjelper klienten til å oppnå Nirvana.

Obo[rediger]

 • Det klassiske instrumentet ble brukt som underholdning i det franske hoff. Nå er det din tur til å motta kongelig behandling. Femti oboer spilles i 500 desibel rett i trommehinnene dine, fra morgen til kveld i seks måneder. Du vil kjenne en høy pipelyd i etterkant, som gradvis avtar. Dette er bare et tegn på at hørselen din takker for seg, hvilket er helt normalt.

Hotel Cæsar[rediger]

 • Alle episodene av Hotell Cæsar i tilfeldig rekkefølge vil få deg til å komme i kontakt med din sinneterskel og ditt maksimale aggresjonsnivå. Jens August vil synge japanske folkesanger og Juni vil danse fugledansen med påhengsmotor på ryggen i hodet ditt etter at behandlingen er avsluttet.

Trekkspill[rediger]

 • Rune Rudberg danser rundt i jokerkostyme og spiller sine mest kjente låter på trekkspill. Siden han hverken kan synge rent eller spille trekkspill, forsterkes følelsen av å være død med ett tusen ganger. Erna Solberg vil selvsagt akkompagnere på irsk panfløyte iført gjennomsiktig plastbluse og billige tresko.
En av de fastboende.

Svovel[rediger]

 • 10.000 kubikkmeter svovel pumpes inn i et 2 kubikkmeter stort rom, der du er lenket fast. Inhaler så mye svovelgass som mulig og kjenn at giften sprer seg i kroppen og lammer hjernecellene. Bedre rus kan ikke kjøpes for penger. Brønnysund ønsker å verne sitt svovelindustri. Dette medfølger at Altinn kjefter på folk som kjører med ved, og fyrer med biler. Spesielt om du ikke gjør noe av disse tingene.

Pedikyr[rediger]

Uansett hvor mye du klipper og steller, kommer det skitt under neglene. De omtenksomme ansatte i Helvete hjelper deg selvsagt! Negler på hender og føtter trekkes varsomt ut med en ståltang. Kos deg!

BSoD[rediger]

Helvete har tegnet en gyllen kontrakt med Microsoft for å integrere BSoD og Windows Vista Home Edition i Helvete v.6.66.

Innbyggere[rediger]

Før var Helvete reservert for satanister, politikere, boligmeglere og journalister. Slagordet var Helvete er himmelrike for syndere. Grunnet finansuroen har Helvete AS fusjonert med Gud, Microsoft og Aker Solutions, og har derfor åpnet portene på vidt gap. Det innhentes jevnlig nye innbyggere fra alle samfunnsklasser og religioner. Flere kjendiser har latt seg lokke av det søte liv, deriblant Adolf Hitler, Siv Jensen, Johan Sebastian Welhaven, Henrik Wergeland og Jan Thomas. Ønsker du å flytte ned, oppsøk nærmeste bro, fotballbane, høyhus eller radioaktive innsjø, og ta sats!


Sad clown.jpg
Denne artikkelen ble aldri fullført, fordi forfatteren
døde under mystiske omstendigheter.

eo:Infero