Hemmelig øl

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

"Hemmelig øl" eller "Secret Beer", ofte forkortet som "SB", er trolig en type substans som anses som ekstremt hemmelighetsfullt, uten at dette på noen som helst måte kan betraktes som informasjon av en virkelighetsorientert art. Hemmeligheten bak det hemmelige ølets suksess, eller fiasko er på alle måter hemmelig, forutsatt at dette noen gang har hvert hemmelig, eller noen gang kommer til å bli hemmelig. Det kommer også frem i nye topphemmelige hemmelige rapporter at dette ølet er så hemmelig at ingen vet hvorvidt dette ølet lenger er hemmelig, eller på noen som helst måte kjenner til hemmelighetsgraden av uvisshetene omkring dette.


Historie[rediger]

Det hemmelige ølet ble oppfunnet tidlig på begynnelsen av slutten på år 300 f.kr. av den hemmelige monken Strago Schnabelsaft i byen Chabarovice i det nordlige Tsjekkia. Med bruk av ingredienser som ikke engang Strago selv kunne oppfatte som uhemmelig, framstilte han en øl-lignende væske som senere aldri skulle bli gjenkjent som hemmelig, uhemmelig, eller på noen måte en form for den oprinnelige øl-lignende væsken som ikke har tilknytning til dagens hemmelige øl, eller Secret Beer.

Overstående påstander må for all del ikke betraktes som noen som helst form for informasjon, fakta, eller grunnlag for spekulasjoner omkring hemmelig øl, da dette er så hemmelighetsfult og myteomspunnet at ingen vet om hemmelighetene som ligger til grunn for at dette kan anses for å være uhemmelig. Men dette er såklart hemmelig.