Herr Potethode

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«"Jeg så nettopp en reklame på tv om potetstappe. Det var noe kjent med det.. akkurat som om det var en tidligere potetvenn....hm." »

-


Herr potethode er en av de mest kjente italienske barnefigurer. Han er søt, og er en potet?

Barndom[rediger]

Herr Potethode (Født: 1813) vokste opp med navnet Marion, Marion var en livlig gutt som folk trodde hadde stått opp fra den fjerne kornåkeren. Marion Potet ble født i Spania men aldri hvert der, Marion Vokste opp i Italia hvor hans far Julius Potet lærte ham opp til og bli pizzabaker<3 Marion fant ikke den samme lidenskapen som sin far i dette og brukte og snike seg til kork eika og skrive romaner. Når Marion ble 289 potetår(8 menneseke år)skiftet han navn og indetidet til Herr Potethode født i Italia. et år senere flyktet han fra Italia med sin søster Miriam Potet på grunn av Potetkrigen. Miriam døde under flukten på grunn av at hun ble kokt av en baker.

En ny Verden[rediger]

Da Marlon/Herr Potethode var ferdig med flukten hadde havnet i USA på 1500 tallet.. Dette ble foråsaket av en intergalaktisktidsloop som førte ham tilbake i tiden.. Marlon startet dermed karriern som verdens første pizzabaker som han solgte til de nye nybyggerne. som tiden gikk og gikk og gikk osv.. utviklet USA seg til 2000 tallet. (Marlon overlevde så lenge på grunn av pepsi..) Når Herr potethode var 1222999083 potetår. ble han med i en audtiton og fikk hovedrollen i filmen! Denne filmens navn var.. Toy Story som gikk ut på at små leker skulle hoppe rundt i et stort hus og snakke om det.


Twitter[rediger]

1.januar 2012 kom Potethode på nettstedet som blir kalt Twitter. Brukernavnet ble så enkelt som Herr Potet. Det var et stort skritt for han som likte å kalle seg lille Herr Potethode. Endelig kom han ut i den virkeligheten verden og fikk kommunisert med fansen. Herr Potethode ble straks veldig populær og fikk mange følgere. Han er jo tross alt en av de viktigste i ernæringskjeden så det er klart at alle ønsker å følge ham på sin ferd videre i livet. Poteten forsettet å tvitre regelmessig om sitt liv. Om det er interessant er en annen sak, men folk er visst veldig glad i å høre folk prate om det hverdagslige livet sitt. Antall følgere øket med tiden og hvem vet, kommer det til å øke eller minske i fremtiden? Det får bare tiden vise.dette er helt sant! Han spiller også i Twilight - Breaking Dawn som en av voultoriene ! Bare se etter en mann med stort hode !:)♥