Hinduisme

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Hinduismen er en skikkelig pleb religion i sverige. Keiseren er en bollespisende hamster. De er spesielt kjent for å ha en stor verkende byll rett over nesa litt over mellom øynene. De har masse guder som heter Brødshiva,Krtisshna,Vindushnu,også mer. De er veldig glad i å leke med hjul. Alle hindukids blir alltid oppvokst hos Erna Solberg, det er veldig bra helt til de blir tvunget til å jobbe som polske søppeltømmerere og smuglere. Det er veldig gøy å bade i hindupiss fordi det svir opp i anushullet. Det er fordi urinet inneholder et stoff kalt ceviuz. Hinduister har et ganske så uvanlig syn på kvinner. Det ser man mellom øynene og litt over. De hinduistiske kvinne har et punkt 90 grader over munnen som symboliserer klitoris-nivået. Britney Spears.

Steamroller.JPG Stop hand transparent.gif DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand transparent.gif
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!