Hjalmar Johansen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Hjalmar Johansen var sønn av bonden og justisvaktmesteren Jens Johansen og Maren Pedersen og var nest eldste barnet i en søskenfolk på fem. På den tiden foreldre ikke hadde råd til kondomer så moren måtte bare utgå 9måneder før neste tur i sengen. Foreldrene kom opprinnelig fra Hedmark, stedet der folkene var som ville sauer, men nå er bare en skyskraper av møkk. faren var fra Løten som antageligvis var det stedet mest rammet av herpes, flått og tango dansere, og moren fra Stange, som er stedet hvor de allerfleste dogravere bygger reir, men de bosatte seg i Skien som er det mest omtalte stedet i dassboka. etter at de giftet seg i 1862. I 1886 var Hjalmar med å stifte idrettsforeningen Neger og fiskeforbundet Odd Grenland, der han utmerket seg som en god skiløper og turner. men kona begynte klage på forvirringer i senga. Samme år var Hjalmar med i Norgesmesterskapet for turn som foregikk i byen Fredrikshald, der han ble norgesmester i turn og mistet møydommen sin. Tre år senere, i 1889, var han med det norske landslaget i turn til verdensutstillingen i Paris, der var det mye gayporn etter at der han ble verdensmester i turn.

Jens Johansen var opptatt av at hans eldste sønn Hjalmar skulle få en god artium og avså mye av sine penger og krefter for å hjelpe sønnen så godt han kunne gjøre, men det meste gikk til alkohol og horer. Hjalmar oppnåde en middels god artium, i en tid da det var ca. 200 til 300 som tok det, og det var ikke mange bondesønner som hadde klart å oppnå en hjerne så bra artium på den tiden. Etter artium dro Hjalmar til hovedstaden Christiania, der han tok der han tok forberedende prøver (kalt Anden Examen) i gresk, latin, filosofi, historie, tysk og zoologi og naturfag som inneholdt mye å se på folk som føder. På disse prøvene fikk han også middels gode karakter men på naturfag fikk han toppkarakter. Faren ville at sønnen egentlig skulle begynne på Krigsskolen i Oslo eller bli en lamapasser som førte til en sikker karriere og godt lønnet arbeid. Hjalmar trosset farens ønske og valgte heller å studere biologi, astronomi og geologi.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!