Hommelvik

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Hommelvika er et lite tettsted i kommunen Malvik. Etter 2. verdenskrig ble Hommelvika et høl, men det ble et fint høl! Statsministeren Johan Nygårdsvoll ble født og oppvokst i hølet, hvor han tidlig fant ut at han ville flytte og bli statsminister.

Mange mener Hommelvik er en del av India, men de fleste er enige om at Hommelvik aldri har hatt noe med India å gjøre, men at tettstedet fortsatt er i union med Sverige.

Hommelvik har faktisk et eget språk, som kan minne litt om pakistansk. Selbygg kalles det, eller intrøndersk, som vi foretrekker å kalle det. Men i de siste månedene har Hommelviks innbyggere blitt gradvis utvannet grunnet en "invasjon" tå krøtter som kommer å parrer seg med kvinnfolket. Ordfører Terje Granmo har satt inn et krisetiltak for å få utryddet disse skapningene. I en pressemelding kan han fortelle: "Dæm shit jo så æ bli heilt tolljåt i høvve, i telægg så har ein tå krøtteran stikki tå med kjerringa mi, dæm ha to kælva sammen no!" Krisetiltaket heter storjakt og gir løyve til å jakte på kuer 365 dager i året. Unntaket er i skuddår hvor mang kan jakte 366 dager i året.

Historie[rediger]

Hommelvika spilte en stor under 2. verdenskrig. Et rykte sier at Henry Rinnan var derifra, noe Hommelviks innbyggere er veldig stolte av. Motstandsfolk var det heller ikke mangel på, selv om de ikke gjorde stort. Når de ikke satt på ræva midt uti skogen og spilte klespoker hendte det at de fant en eller annen tysker å gjøre narr av. Men etterhvert ble disse narrestrekene slått hardt ned på. Motstandsfolket ble en etter en sendt til Grini. Ingen kom tilbake, men ingen døde.

I 2008 begynte Hommelvikingene å rassikre veiene i Hommelvik Sentrum. Dette gjorde de i frykt for jordras fra Stuggudalen. Raset kunne føre med seg store mengder Pilledotter som er svert skadelige for folk nord i Bærum.

I 2014 blir Hommelvik flyttet fra Hommelvik til Storlien. Dettet var et forslag fra en ordfører i øst-Polen som hadde sittet og hørt på lokalradioen den dagen og ringte umiddelbart et ukjent nummer og kom til Granmo. Granmo satte umiddelbart igang opprasjon "billig bacon og øl" og kjørte alle husene fra Hommelvik Til Storlien. Da kunne nemlig hommelvikingene handle billig og snakke svensk. I 2017 skal Stjørdal gjøre det samme. Nå er det bare grus igjen i Hommelvik, men Argentinerene håper at Rybak flytter dit i Desember.

Bukta er også kjent for sitt beryktede hockeylag, Vika Pirates. Laget kan godt måles opp i mot lag som Detroit Red Wings og Anaheim Ducks. Kjent fra NHL-ligaen.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!