Hotell Dania

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Der lurte jeg deg! Jeg tror slett ikke på gud i det hele tatt! HAHAHAHA!»

- Den fulle prest fra herrens veier ødelegger livet til en stakkars Herlufianer som allerede har blitt litt gal

Hotell Dania er den danske versjonen av Hotell Cæsar, bare at den er ti ganger sprøere, galere og mere forvirret og ikke blir sensurert fra barne-tv. dens budsjett er overskuddet fra Herrens veier og Historien om Danmark og blir også vist på både DR, Fettnix og han bondens okse(HBO). DR har et eller andet med å lage serier i to ord der det første ordet starter på H. den inneholder en rekke merkelige personer som er delt inn i en type klaner/familier, som prøver å utkonkurrere de andre.


Islendinger[rediger]

Dette er den Islandske familie som ike bor på hotellet, men i et hus på hotellets område.

Gylfi Ragnarsson Gylfi er en hensynsløs kar som ikke bryr seg om at geitene hans spiser opp alle trærne i hotellets hage minst en gang hver uke. Er gift med Kristin Sigurdsdottir som han har en hel haug unger med. den minste er 3 år og ødelegger alle ledninger han kommer nærheten av, noe som flere ganger har resultert i strømbrudd på hotellet.

Kristin Sigurdsdottir Er gift med Gylfi og kommer nesten aldri ut fra huset. ryktene sier at hun bruker tiden på å lage geiteost og utføre svart magi.

Gunnver Gylfisdottir Gylfi og Kristins eldste datter, som overveide en karriere i Herrens veier, men oppga det etter en grusom konflikt med den fulle prest, som endte opp i slossing der til slutt halve hotellets befolkning var med. Krangelen sluttet bratt da alle sauene til Steinar Foroying ble skremte og stormet gjennom salen slik at 2 foroyinger, 5 Herlufianere, 4 Islendinger, 14 arabere, 6 svensker, 9 dansker, 3 inuitter, 3 nordmenn og 4 andre måtte på sykehus på grunn av skadene etterpå. om det var på grunn av sauenes vollsomme tramping eller på grunn av slåssinga er uvisst.

Steindi Gylfisson Den eldste sønnen til Gylfi og Kristin, som er kjempesterk og alltid er med Gunnver for å hjelpe henne dersom noen er slemme ved henne. Han spilte en ganske stor rolle i krangelen med den fulle(gale) prest.

Eigil Gylfison lillebroren til Gunnver og Steindi. Ikke så veldig kul, men er flink til å tegne og lage hærverk. bruker det meste av natten på å lage graffiti på igloene til inuittene. når det ikke er mer plass på dem, maler han på inuittene i stedet.

Sigrid Gylfisdottir Nestyngste barnet til Gylfi og Kristin. Bruker mye tid på å hjelpe faren sin med å passe geitene, når hun ikke går på skole. Dessuten hater hun Ali al Hamas og pønsker på hvordan hun kan komme til å dytte han utfor et stup. ingen vet hvorfor.

Ravn Gylfisson lillebroren til alle fire ovennevnte og ikke særlig godt likt på hotellet, siden han lider av både kleptomani og ledningsyndrom og dessuten tegner til å bli psykopat i en tidlig alder. antageligvis har han blitt mobbet av geitene fra nyfødt av.