Forside

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Hovedside)
Hopp til: navigasjon, søk
Velkommen til Ikkepedia

Det innholdsløse leksikonet som alle kan redigere.
4 748 artikler på norsk

Bla gjennom kategoriene · Alfabetisk liste
Kategorier: Kultur · Geografi · Historie · Matematikk · Vitenskap
Samfunn · Definisjoner · Kunst · Film · Teknologi · Sport · Språk

Utvalgt anbefaling

Not wiggers.jpg

C.W.A. (Commiez with Attitude) er en russisk hip-hopgruppe. Den ble dannet 16,5. januar 1953. De spiller en blanding av russ-hop (russisk hip-hop) og amerikansk West Coast/Old School hip-hop, men er også sterkt inspirert av mongolsk folkemusikk. De har hatt 8 #1-hits på den russiske hitlista, VG-listy. De het tidligere Dah G-Pimpz, men byttet til Commiez with Attitude, siden de syns det var fetere.

(Yo mer ...)

Månedens Ikkepedianer og Månedens n00b

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer Her påskjønner vi de som den siste måneden har gjort MYE (se det er STORE bokstaver i MYE) for Ikkepedia. Dette betyr at kandidaten har jobbet MYE (der var de store bokstavene igjen) for Ikkepedia den siste måneden. Egentlig ikke mer enn at brukeren skjønner hva Ikkepedia dreier seg om og jobber konsekvent mot målet. (Ehh Målet, hvor ??)


Noobaward.jpg

Månedens n00b Dette er nybegynnernes pris; de som umiddelbart skjønner hva dette dreier seg om og gjør det! Det krever ikke så mye, men kandidatene må gjøre inntrykk på juryen. (Konfekt e.l. sendt i posten vil hjelpe)


Prisen som ble utdelt for 2011 og 2012
MEN den aller gjeveste prisen er selvfølgelig prisen ÅRETS IKKEPEDIANER. Den deles ikke ut i tide og utide, kun den 31. desember hvert år og krever at mottaker virkelig har jobbet for Ikkepedia HELE året. Her nytter det ikke å være aktiv av og til, men HELE TIDEN.


Stem på august måneds Ikkepedianer og Månedens n00b! | Tidligere vinnere

Beskjeder

 • Ikke legg inn en-setnings-artikler, men legg litt arbeid i artiklene
 • Vær vennlig å registrere deg om du vil legge ut eller redigere artikler
 • Les vår guide på hvordan du bør skrive artikler
 • Les vårt eksempel her på hvor lange artikler bør være.

For å illustrere hva vi mener, har vi samlet noen fæle eksempler på hvordan det ikke, vi gjentar, ikke skal gjøres. Under ser du tjue tilfeldig valgte «artikler» som har fått «æren» av å bli innlemmet i skrekkabinettet vårt som bevaringsverdige. Ikke sett deg som mål å havne her, Ikkepedia:Sletterådet ser gjennom deg som en glassmanet og gjør kort prosess med deg dersom du så mye som tenker på å prøve.

Sylinderarkivet.png
Resten av søpla finner du i Sylinderarkivet

Dette er ikke Wikipedia

Dette er ikke Wikipedia, men Ikkepedia – den politisk ukorrekte versjonen av Wikipedia. Mer eller mindre alt som står her er fantasi som ikke har rot i annet enn hodet til de fulle forfatterne.

Faktainformasjon i andre artikler enn hjelpeartiklene skal ikke forekomme, og forfatterne av artikler som inneholder fakta vil få sjelen hjemsøkt av ansatte fra Skatteetaten.

Når det er sagt, er Ikkepedia en parodi og ikke et fristed for usammenhengende tøv eller mobbing. Referanser til virkeligheten kan hjelpe lesere med å følge historien/humoren, og blant de beste artiklene finner vi dem som lett kunne forveksles med Wikipedia-artikler – om det ikke var for at det som stod der var oppspinn.

Søsterprosjekter

Norsk Uncyclopedia går under navnet Ikkepedia og utgis av alle som ønsker å delta.

Ønsker du å besøke andre ikkepediaer?

Besøk gjerne Uncyclomedias språkportal!

I dag

18. august: Langtvekkistans nasjonaldag
 • 1954: Valgerd Svarstad Haugland begynner å studere til å bli kjønnsforsker.
 • 1960: Svarstad Haugland redder et skip med 100 mann og Kaptein Sabeltann. For dette får hun Helteprisen, og stor heltestatus.
 • 1969: Svarstad Haugland skifter navn til Kjerringa med staven.
 • 1969: Svarstad Haugland fullfører forsker-utdannelsen, og kommer etter eksamensfesten med en uttalelse om at hun skulle forske på kjærester dagen etter.
 • 2000: Svarstad Haugland innrømmer ovenfor Aftenposten å ha tatt med bandet Jonas Brothers som en udefinert variabel da hun kalkulerte ut sannsynligheten for to av forskjellige kjønn skulle finne evig lykke sammen.
 • 2003: Svarstad Haugland har nå regnet ut sannsynligheten igjen, denne gangen med Britney Spears som udefinert variabel. KrF mener resultatet er motbydelig lavt, og Kjell Magne Bondevik oppfordrer Svarstad Haugland til å beholde Jonas Brothers-kalkulasjonen.
 • 2012: Svarstad Haugland tyvkobler en tidsmaskin og reiser tilbake til forrige lørdag for å spille på Langoddsen.

Uaktuelle Ikkenytt-artikler

Utvalgt ord

Hoggelg


Prøv å bruke ordet i en samtale.
Kunnskap er makt!

Visste du ...

 • … at Homer Simpson er en verdenskjent filosof?
 • … at Mozzarella, den minste provinsen i Italia, nesten fullstendig omsluttes av Østerrike, Vesterrike, Gidderikke og Sveits?
 • … at du selv faktisk er et romvesen?

Artigpedia

Søker du etter tull og ekstrem nonsense? Vil du bidra og legge til mer tull?
Se Artigpedia, den norske versjonen av Illogicopedia!

Artigpedia-logo.png
Powered by Ikkepedia