Hund

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Du ser kanskje etter Grille nabohunden?


En ork - mulig slektskap til hunder?

«Næmmen!»

- Anonym om hund, marihøne og lutt

«Jeg så en hund en gang. Den var så liten at jeg kunne holde den i hånden min.»

- En mann om hund

En hund er et dyr tilhørende slekten Dogius Rabiatius. Hunden kan lett gjenkjennes ved at den normalt har ni bein, selv om enkelte avvik er observert.

Hvor hunden kommer fra, er et mysterium men det vi vet er att den elsker og spise. Som ofte blir downi hunder kalla John n, Aziz er et utryda hundeart men, han gjømmer seg i nord for asia, han er den som veger mest av hunde rasane han kan vege opptil 50 tonn og 200 meter brei.Etter mye forskning på hundens DNA er det imidlertid avdekket at de sannsynligvis har samme opphav som orker, men hvorfor ikke hundene har en sentral rolle i Ringenes Herre er ukjent. Hunder er onde skapninger og de spiser mye pasta og kan ødlegge matlysten din med spesielle krefter på bare 10 sekunder eller mindre, så se OPP.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En annen teori er at hunder kommer fra Mars. Dette ble gjort kjent i boken "Hunder er fra Mars sohbia, katter er fra Østfold, gullfisk fra April" av Torgrim Eggen.

Hunder er i dag spredt over så godt som hele verden, og enkelte kritiske sjeler i Foreningen for Katters Ve og Vel er bekymret for at de pønsker på å gjennomføre et statskupp - og dermed ta verdensherredømmet fra kattene.

Kinesisk Nakenhund. Rasen ble utviklet i all hast under forbredelsene til OL da Kina innså et stort behov for proteinrik fastfood ved den store Ol-grenen Total Relax.Nakenhunden igjenkjennes ved at den er ferdig ribbet bortsett fra en hårdott i begge ender,disse brukes som grillvotter under tilbredelsen.Rasen er ellers utmerket som turhund da den ytterst skjelden berører underlaget. Andre bruksområder er i jakt på nedfallsfrukt og fluer.Forøvrig er rasen en usedvanlig god ullprodusent og ennå mere dustete en alle andere dustete hunder. Alle hunder har oransje pels og hvite sko mens alle mennesker sover. Da danser de nemlig disco!ttt


Den veier også altså opp til 5 tonn !! for det meste sitter hunder og gamer minecraft, når du ikke ser, dette ble bevist når notch fant en hund ved pcen, og den utrolig kule hunde oppdateringen(1.3.5)

Hunder med flat ansikt feks Boxer kalles for påkjørte hunder siden ansiktet ser helt flat og sammenklemt ut. Det er ingen kur mot dette handicapet dessverre, men man kan kjøpe hund med vanlig nese hvis dette er et problem.

info!!! ikke vis dette til hunden din!!!

Katter er redd for hunder fordi hundene er digre kjøtt-etende beist, som dreper alle de kommer over, inkludert mennesker som fatso Fatima !!

Fuck Me[rediger]

  • Hunden liker å drikke sitt eget sæd. Og runker snåsamannen. De har også sex.
==Hisam Khan
  • Katt er en kjent hunderase.

Den parrer dagen lang med snåsamannen

De trønderske dødssyndene[rediger]

Som alle andre ting trøndere ikke kan klare seg uten, er også hunden knyttet til en dødssynd. Hvis en trønder ikke har hund, vil han få masse katter i hagen.


Ikkepedia presenterer...
Ting trøndere ikke klarer seg uten...

Nietzche.jpg
Bart · DDE · Et bilde tå'n Ivers · RBK · Snus · Skinnvæst · Kvite tænnissåkka · Mokasina · Karsk · Sodd · Hoinn
Hainnhoinn i bainn og spainn i ainner hainna.
eo:Hundoio:Hundo