Hund

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Du ser kanskje etter Grille nabohunden? Ja det er ganske sant ja jaha mhm


SUB PÅ THE KINGS OF NORWAY PÅ YT
En ork - mulig slektskap til hunder?

«Næmmen!»

- Anonym om hund, marihøne og lutt

«Jeg så en hund en gang. Den var så liten at jeg kunne holde den i hånden min.»

- En mann om hund

En hund er et dyr tilhørende slekten Dogius Rabiatius. Hunden kan lett gjenkjennes ved at den normalt har ni bein, selv om enkelte avvik er observert. det er også farlig hvis man møter en hund, siden kommer til å spre sæden sin over deg.

Thomas pære kommer fra familien sin.

Margaret kommer fra....det vil du egentlig ikke vite.

Hunder liker kålrotsuppe så pass på bestemora di!

Hunder spiser hundemat
, men det er et mysterium men det vi vet er att den elsker og spise. Som ofte blir downi hunder kalla Jesper Bjerga er et utryda hundeart men, han gjømmer seg i nord for gangster land, han er den som veger mest av hunde rasane han kan vege opptil 50 tonn og 200 meter brei.Etter mye forskning på hundens DNA er det imidlertid avdekket at de sannsynligvis har samme opphav som orker, men hvorfor ikke hundene har en sentral rolle i Ringenes Herre er ukjent. Hunder er onde skapninger og de spiser mye pasta og kan ødlegge matlysten din med spesielle krefter på bare 10 sekunder eller mindre, så se OPP.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En annen teori er at hunder kommer fra Mars. Dette ble gjort kjent i boken "Hunder er fra Mars sohbia, katter er fra Østfold, gullfisk fra April" av Torgrim Eggen.

Hunder er i dag spredt over så godt som hele verden, og enkelte kritiske sjeler i Foreningen for Katters Ve og Vel er bekymret for at de pønsker på å gjennomføre et statskupp - og dermed ta verdensherredømmet fra kattene.

Kinesisk Nakenhund. Rasen ble utviklet i all hast under forbredelsene til OL da Kina innså et stort behov for proteinrik fastfood ved den store Ol-grenen Total Relax.Nakenhunden igjenkjennes ved at den er ferdig ribbet bortsett fra en hårdott i begge ender,disse brukes som grillvotter under tilbredelsen.Rasen er ellers utmerket som turhund da den ytterst skjelden berører underlaget. Andre bruksområder er i jakt på nedfallsfrukt og fluer.Forøvrig er rasen en usedvanlig god ullprodusent og ennå mere dustete en alle andere dustete hunder. Alle hunder har oransje pels og hvite sko mens alle mennesker sover. Da danser de nemlig disco! folk sier at sjokolade er giftig. En dag fikk en hund ont i rompa, og vasket den med olje og kaviar


Den veier også altså opp til 5 tonn !! Viss ikke det er pitbull terrier da veier de MYE MER for det meste sitter hunder og gamer minecraft, når du ikke ser, dette ble bevist når notch fant en hund ved pcen, og den utrolig kule hunde oppdateringen(1.3.5)

Hunder med flat ansikt feks Boxer kalles for påkjørte hunder siden ansiktet ser helt flat og sammenklemt ut. Det er ingen kur mot dette handicapet dessverre, men man kan kjøpe hund med vanlig nese hvis dette er et problem.Selma er sexy

info!!! ikke vis dette til hunden din!!!

Hunder er livredde for katter!

Hunder kan tisse på et teppe vær forsiktig og hvis du har en valp, kall den noe kult!


Hundens familie
  • Katt er en kjent hunderase som eigentleg er en familie til prompen men så utviklet seg til en hund. du har sikkert merkett att hunder lukter ofte fælt. Der har du beviset.

hamstere er teite ikke kjøp di Hanster d;r etter 4 korte dagar fordi det er kjekt å torturere dei. dei er stygge me reke auge. og små rosin bæsjar. Noen hunder er kjent om og være veldig fine på utsiden men på innsiden er det et komplett HELVETE!!!