Hus

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


Giovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt.

Et hus.

Et hus er et dyr som har sitt opphav i Sør-Afghanistan og har senere blitt importert til resten av verden. Hus er kjent for sine onde og fiendtlige hensikter. De sluker uskyldige mennesker, spesielt barn og ungdom. Heldigvis går det an å komme ut igjen av et hus, men for å gjøre det må man være modig og sterk. Når man går inn i et hus, blir man nemlig utsatt for en usynlig gass som kalles ¨lite oksygen¨. Det gjør at mange får angst for å gå ut igjen, siden gassen har en hypnotiserende effekt som gjør mennesker redde for verden utenfor. Denne gassen finnes i nesten alle hus, men noen slipper unna. Man vet det ikke selv når man blir utsatt, men det er mange symptomer:

-Å aldri forlate huset, annet enn når man skal kjøpe nye møbler. -Oppussing mer enn en gang om dagen. -Konstant spilling av World of Warcraft eller liknende spill. -Ekstrem og unaturlig overvekt. -Å gå med hettegenser hver eneste dag.

Det er uvanlig å ha alle symptomene på en gang, men hvis du oppdager noen av disse symptomene på deg selv eller andre, ring 1881 og si ¨syndrom¨ 50,000 ganger fort etter hverandre. Hvis du klarer det, får du en medisin for det, og kan begynne å leve som et vanlig menneske. Husk å ikke si noe som helst før du begynner å si ¨syndrom¨, og for all del, ikke forveksle det med dromedar. Hvis du likevel skulle komme til skade for å si dromedar, vil du få 50,000 dromedarer i en konvolutt med postkort fra Hawaii.

Ulike typer hus[rediger]

Jentehus[rediger]

Jentehus er steder der det er påstått å være så rent at du kan bruke dosetet som middagsbord. Byggene er hjemsøkt av The Grudge, en figur psykotisk opptatt av metallmusikk og som også er en nær slektning av Hufsa. Innbyggerne i jentehusene er 10% jenter, 8% fantasikjærester og 82% katter. Innbyggerne bor vanligvis sammen med romkameraten sin i maks to timer før de må bytte rom på grunn av jenteproblemer. Nasjonaldagen til innbyggerene på jentebyggene er 17. mai. Etter syvende klasse da de ikke trengte å leke med Thomas Toget lenger, har de begynt å samle seg i en kjeller for å se på serier og spise is. Slik sørger de over at guttene fra guttehusene blir oppslukt/spist av Playstation.

Jentene fra jentehusene er kjent for sin gode krigføring. De angriper med spesialangrep som bitchslap, melkekanoner, baksnakking, jentelus, catfight, manikyr og ansiktsmaske. Forsvarssystemer deres er stålnipler og vise hårete armhuler. Det har blitt utformet utallige teorier om hvorfor innbyggere i såkalte jentehus utvikler en så god forsvarsevne, og det spekuleres i om disse byggene blir utformet med et eget treningsrom der en krigsstrateg holdes fanget med lenker for å gi jentene råd når de trenger det.

Guttehus[rediger]

Guttehus, noen ganger omtalt som kloakkanlegg, er steder der det går hybelelefanter fritt og der ingen levende heffalumper tør nærme seg. Nye radioktive grunnstoffer har blitt oppdaget her og oppstår om natta som konsekvens av konstant dynepromping. Hele døgnet spilles det høy Justin Bieber-musikk. Innbyggere i guttehus har følgende ritualer:

  • Engangiåretvasken før jul
  • Såpesklie i gangen
  • Tisse lengst-konkurranse fra verandaen


Innbyggerne rammes også av en unormalt høy dødsstatistikk. Blant dødsfallsårsakene er: