Hvordan:Drikke vann

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Hvem har ikke løpt en lang tur og blitt sinnssykt tørr i halsen? Kanskje det da kunne friste med et stort glass med iskaldt vann? Hvis dette kunne friste DEG, kjære leser, da er du kommet til riktig sted hvis du ikke er sikker på den korrekte fremgangsmåten på hvordan man drikker vann.

Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?
Fristende etter en lang løpetur, kanskje?

Du trenger[rediger]

Fremgangsmåte[rediger]

Begynn med å holde glasset under vannkranen. Har du ikke en vannkran tilgjengelig, så frykt ei, det er plenty av andre vannkilder som du kan benytte deg av.

Du kan bruke:

En god nabo[rediger]

Hvis ingen av alternativene er tilgjengelig, vel, da har du kanskje en nabo som kan låne deg litt vann. Hvis naboen smeller igjen døra rett i fjeset på deg, da er det to ting du kan gjøre: Enten levere tilbake de andre tingene du har lånt så han/hun kanskje vil låne deg litt vann, eller finne på noe annet. Velger du å finne på noe annet, er det et par ting du må passe deg for.

Du må passe deg for:

Hopp i havet[rediger]

Har du vært så uheldig å hoppe i havet, ja da må du handle kjapt! Svøm så fort du bare kan! Ikke bry deg om haiene du eventuelt kan støte på, bare svøm fort som bare f**n. Hvis du svømmer så langt at du kommer til et annet land, så bare slapp av. Det må da være en flyplass i nærheten. Om det ikke er en flyplass i nærheten, så ta beina fatt. Gå rak i ryggen som om du var selve kongen av England. Men pass deg for skogen. Der er det ulver.

Om du allerede har gått gjennom skogen og fått en sulten ulveflokk på nakken, SPRING!!! SPRING HJEM!!!

Rykk tilbake til start[rediger]

Når du kommer hjem, er du sikkert tørr i halsen etter all løpingen. Rykk tilbake til starten av artikkelen, så tar vi det på nytt.