Hvordan:Forlate Jorda

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Det finnes flere måter å forlate Jorda på. Man kan ha mange grunner til å forlate Jorda, og man bør velge måte ut i fra hvilken grunn man har, og i hvilken grad man ønsker retur.

De vanligste måtene å forlate Jorda på[rediger]

Kontakte NASA og for å gjøre en avtale om en reise til Mars[rediger]

Denne metoden er ganske tidkrevende, så før man setter i gang er det viktig å smøre seg med tålmodighet. I tillegg krever den gode forhandlingskunnskaper og evnen til å snakke engelsk. Hvis man lykkes i å opprette en avtale, krever NASA at man deltar i en god del kurs og treninger for å få forlate Jorda. Det må også regnes med at en teknisk eller menneskelig feil forårsaker brann, eksplosjon, oksygenmangel eller samtidsmusikk i kabinen, noe som sannsynligvis medfører dødsfall.

Hvis turen lykkes, inkluderer det at man returnerer til Jorda i god behold.

Haike med en tilfeldig forbipasserende UFO[rediger]

Dette er problematisk om man ikke har et intergalaktisk haikerbevis. Dette utstedes på nærmeste intergalaktiske haikerkontor, og for innbyggere på Jorda vil dette si på planeten Akkklatusjjjiicii som går i bane rundt Alpha Centauri. Ettersom man må forlate Jorda for å komme hit, kan ikke denne måten anbefales den første gangen. Det Intergalaktiske Sikkerhetspolitiet viser liten nåde overfor illegale haikere.

Hvis man har et intergalaktisk haikerbevis, betyr det at man fritt kan haike rundt i de kjente delene av Universet, og retur til Jorda er valgfritt. Et håndkle kan være lurt å ha, da dette gir stor status, og får den du skal ha haik med til automatisk å tro at du også har lommetørkler, tannbørste, tannkrem, PC, widescreen TV, dobørste og sengetøy. Har du håndkle kan også haikeren gjemme deg fra DIS.

Konstruere sitt eget romskip[rediger]

Dette krever teknisk utstyr og høy kompetanse. Se for øvrig artikkelen "Hvordan konstruere sitt eget romskip".