i1337-geekz

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Nerder fra Teletubby-land. Navnet kommer fra latin [ipedorektum] og betyr "Fjortizz elite-nerder". Man kan oftest fine dem enten i kjelleren til mammaens dems (som alle andre nerder), utenfor Epplehuset siklende over en MacBokAmømbeLuft fordi de har brukt opp alle pengene sine til oppdateringer på den de allerede har eller på kontoret/klasserommet ditt der hvor de skryter til dine med-ansatte/elver og hvor bra Epple-produkt er. i1337-geekz bruker som oftest på data operativsystemene Ubuntu eller OS Kjeks og vil gjøre hva som helst for å overbevise deg om å bruke det også (og tyr til ekstrem tortur om de må eks. 10 dagers strekk m/ "Bush samlende taler" spillende i bakgrunnen, som i dag er sett på som et henrettelses-middel). For å unngå dette har Nesa-romfartsinstitutt utviklet følgende metoder for å motvirke slike individer:


  • Send dem en kopi av Ubuntu; Vil tro at de er mer hax4rz med den.
  • Send dem til Kina! Et av de mest effektive og mest vel likte metodene for både deg og den kinesiske-stat!
  • Hvis individet er en usikker-type, si til mammaen dems at de her sodofil, deretter tips til dyrevernet og bevisplantning! Dette vil å umiddelbare konsekvenser og de vil være for opptatte med rettsoppgjør/fengsel enn å plage vettet av deg på skolen/kontoret!
  • Programmer et virus og send det til deres intrigerte epple-chip som ligger inni hodet dems. Dette vil føre til "instant-shutdown" av hjernen dems og de er nå klare for re-programmering eller borddekorasjon.
  • Hvis ikke andre middler virker; Drep dem. En grisete metode, men av og til er den nødvendig (Denne metoden er støttet av internasjonal lov §3.30 om Sykdommer, epidemier og skadedyr, og vil ikke ha noen effekt på ditt rulle-porno-blad).

Se også:[rediger]

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!