iPhone

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


«iPhone u»

- Bill Gates om iPhone

«iPhone home»

- ET om iPhone

iPhone (kodenavn I.P.H.O.N.E.står for ingen pedor,horer,online nettside. eu) er Apples hemmelige plan om å utslette Island og resten av Norden. Ved å velte Islands økonomi og sende króna til bunns har de utført den første delen av planen. Denne ble kjent som Iceland Put Here On Neutralizing Elimination. Etter at Island gikk under ble I.P.H.O.N.E. redefinert til å bli Iceland's Perishing Hides Our Nordic Exterminationplan og uttrykker tydelig at Apples plan er å utslette hele Norden.

Planen måtte dekkes til og Apple lagde en telefon (eller noe sånt). (The) apple iPhone (norsk: (Det) eplet jeg telefonerer! der å telefonere er et verb brukt i stedet for å ringe fordi det høres bedre ut) er rett og slett en iPod med ringefunksjon. iPhone er et populært mobbeoffer og blir ofte utsatt for hacking. iPhone kommer i flere utgaver:

iPhone 1[rediger]

iPhone 1 var den værste

av iPhonene. Den var for dyr og kostet ikke særlig mye til tross for de gammeldagse kamelene. Den manglet uheldigvis en god del funksjoner i beta-perioden, blant disse var ringefunksjon og programmvare. I flere minutter kunne man montere programmvare på dem, men dette ble fort trukket tilbake fordi programmvaren viste seg å være Android.

iPhone 2[rediger]

iPhone 2 (også kjent som iPhone 3G) kan beskrives med følgende sitat fra en Mac-reklame: I can pay to much and get a version with a lot of stuff I don't need, or I can pay less for a version that doesn't do very much at all. Mens den noe mer menneskevennlige iPhone 2 inneholder masse unyttige funksjoner slik som bruksanvisning, inneholder iPhone 1 ikke særlig mange funksjoner i det hele tatt. iPhone 1 derimot, mangler «livsnødvendige» funksjoner som skjerm, høyttaler og mikrofon.

iPhone 3[rediger]

iPhone 3 (også kjent som iPhone 3GS, som står for 3G-Slow, oppkalt etter SlowMotion) er den nyeste iPhonen. Den har innebygd skjerm og batteri, og det har nå blitt mulig å ringe med den (mye rart man stapper inn i dingsene nå for tida, hva?). Nytt er også operativsystem slik at det er mulig å bruke den!!! Sist, men ikke minst, har den også fått satelittkommunikasjonsbrikke som kan plukke opp svake signaler tilsvarende det som kommer fra en mobiltelefon på Jupiter. To spennende funksjonaliteter utnytter denne tekonologien, iSat Up og iSat Down. iSat Down laster ned siste oppdateringer fra alt mulig rart som skjer i verden og du trenger ikke lenger bekymre deg for at noen skal låse seg inn på den doen du hadde tenkt til å ta. Med iSat Down henter iPhone signaler fra hjernene til alle innen en radius på 5 km og sier ifra dersom noen er på veg mot doen du skal til eller dersom noen har tenkt til å ta fjernkontrollen du skulle bruke. iPhone gir også en nedteller som viser hvor lang tid man har til å komme sin konkurrent i forkjøpet. iSat Up laster på samme måte opp alle tankene til deg og andre innen en radius på 5 km og sørger for at hver eneste melding (ja, det er også mulig nå - utrolig, hva?) osv. lastes opp til Apples servere for analyse. Den nye funksjonen iPrevent brukes til å hindre brukerne fra å hindre Apple i å laste opp opplysningene. Med iPrevent kan iPhone også brukes som prevensjon, uten at det heilt vites hvordan.

Iphone 4s[rediger]

Iphone 4s er en bedre versjon av iphone 3, Iphone 4s står for: I PAWN HTC OR EXPERIA. S står for sorry, men den som er bra med den. Er at den har en innebygd snakke kontroll. Den er alt for billig og er godkjent av kjøleskap forbundet, som sier at den er best i test som kjøleskap. Den er ikke bærbar, og du kan ikke ta den i lommen, fordi den er for liten. Hvis et barn fra 3-7 år rører den eller beføler den, vill den bli ødelagt. Den kan også ringe til en brus uten kork, men ikke en bil. Iphone 4s har også en Barne-Tv app, som brukes til å mind fucke barn fra- 2-6 år.