iPhone

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk


«iPhone u»

- Bill Gates om iPhone

«iPhone home»

- ET om iPhone

«Skjermen min sprakk»

- 12 år gammel mobilspiller

«Jeg er på safari»

- 38 år gammel dame på Facebook


Det startet med Steve Jobs som skulle selge en pakke snus til en russer, men russeren hadde bare en murstein. Så takket Steve Jobs ja til handelen, så begynte han å pusse på den litt, så pressa han på en skjerm og sølte litt eple på baksida og stappa inn et bitte lite batteri og skal ha 27 000,- for den. altså en liten boks du kan ha i lomma til masse penger.

Iphonemarius.jpg

Funksjoner[rediger]

Du kan lade den med lader som du må kjøpe ny hver måned for den blir bøyd på tuppen og den ryker, så du burde ha et lager med iphone ladere men den iphone laderen passer jo BARE til Apple produkter og, ikke en annen ting. Det er et kamera bakpå, men det funker ikke siden det er det bare fullt av fingeravtrykk på kamera. Mengden med bilder du kan ha er ganske stor vil noen si, du kan ha opp til 3,7 bilder på din iphone hvis du ikke vil kjøpe plass til 4,3 bilder til for 666,- så du kan ha opp til 8 bilder.som de fleste Iphoneeiere sier “det er ganske smart å ha” .Og hvis du skal inn på internett går du inn på noe som heter safari, ja safari heter det, selv om du sitter på ræva i sofaen din hjemme så går du på safari. Det stemmer du kan si på facebook at du var på safari i helga selv om du satt på hytta di og så på nye skisko til deg selv.


Apper[rediger]

Du kan ha mange apper som du kan spille på,men de som bruker App store mest er 12 åringer som ikke har et sosialt liv (punktum) bare sitter og gamer så hardt at skjermen sprekker. Eller gamle besteforeldre som lar barnebarna laste ned Subway Surfers for å spille når de kjører inn i Sverige for de skal på Astrid Lindgren land. Også har du “finn iphone” hvis vennen din mister iphonen han har brukt en halv månedslønn på. Du kan finne den hvis mobildata er på eller du er koblet til et Wi-Fi nettverk men det hjelper ikke så mye når det bare er å legge den på boret så knuses den så kan dem plukke ut delene å selge dem på ebay. Så det r ikke vits å bruke den.

iPhone 1[rediger]

iPhone 1 var den verste av iPhonene. Den var for dyr og kostet ikke særlig mye til tross for de gammeldagse kamelene. Den var tjukk. Den manglet uheldigvis en god del funksjoner i beta-perioden, blant disse var ringefunksjon og programmvare. I flere minutter kunne man montere programvare på dem, men dette ble fort trukket tilbake fordi programvaren viste seg å være Android.

iPhone 2[rediger]

iPhone 2 (også kjent som iPhone 3G) kan beskrives med følgende sitat fra en Mac-reklame: I can pay to much and get a version with a lot of stuff I don't need, or I can pay less for a version that doesn't do very much at all. Mens den noe mer menneskevennlige iPhone 2 inneholder masse unyttige funksjoner slik som bruksanvisning, inneholder iPhone 1 ikke særlig mange funksjoner i det hele tatt. iPhone 1 derimot, mangler «livsnødvendige» funksjoner som skjerm, høyttaler og mikrofon.

iPhone 3[rediger]

iPhone 3 (også kjent som iPhone 3GS, som står for 3G-Slow, oppkalt etter SlowMotion) er den nyeste iPhonen. Den har innebygd skjerm og batteri, og det har nå blitt mulig å ringe med den. Nytt er også operativsystem slik at det er mulig å bruke den! Sist, men ikke minst, har den også fått satelittkommunikasjonsbrikke som kan plukke opp svake signaler tilsvarende det som kommer fra en mobiltelefon på Jupiter. To spennende funksjonaliteter utnytter denne tekonologien, iSat Up og iSat Down. iSat Down laster ned siste oppdateringer fra alt mulig rart som skjer i verden og du trenger ikke lenger bekymre deg for at noen skal låse seg inn på den doen du hadde tenkt til å ta. Med iSat Down henter iPhone signaler fra hjernene til alle innen en radius på 5 km og sier ifra dersom noen er på veg mot doen du skal til eller dersom noen har tenkt til å ta fjernkontrollen du skulle bruke. iPhone gir også en nedteller som viser hvor lang tid man har til å komme sin konkurrent i forkjøpet. iSat Up laster på samme måte opp alle tankene til deg og andre innen en radius på 5 km og sørger for at hver eneste melding (ja, det er også mulig nå - utrolig, hva?) osv. lastes opp til Apples servere for analyse. Den nye funksjonen iPrevent brukes til å hindre brukerne fra å hindre Apple i å laste opp opplysningene. Med iPrevent kan iPhone også brukes som prevensjon, uten at det heilt vites hvordan.

Iphone 4s[rediger]

Iphone 4s er en bedre versjon av iphone 3, Iphone 4s står for: I PAWN HTC OR EXPERIA. S står for sorry, men det som er bra med den er at den har en innebygd snakkekontroll. Den er altfor billig og er godkjent av kjøleskapforbundet, som sier at den er best i test som kjøleskap. Den er ikke bærbar, og du kan ikke ta den i lommen, fordi den er for liten. Hvis et barn fra 3-7 år rører den eller beføler den, vill den bli ødelagt. Den kan også ringe til en brus uten kork, men ikke en bil.

Apple[rediger]

Apple er en stor produsent av elektroniske produkter som blender og brødrister til støvsuger og lyspærer og en del mellom der også. Det er mange som kjøper Apple for å se bra ut, men det koster skjorta og funker helt elendig. Det er bare bortskjemte drittunger som har svinrike foreldre som burde kjøpe Apple.


Steve Jobs[rediger]

The big boss som han kalles er sjef over Apple. Han er ganske rik for å si det mildt. Han er så rik at han er død. Ja, han døde i 2011, R.I.P. Han ble 56 år gammal. Det ble for mange mursteiner for han så bare forvent flere dødsfall fra butikker og kanskje personer som har Iphone også. Så ikke kjøp Iphone til ungen din og legg under juletreet. Det kan skape til dødsfall og knust skjerm

Steve Jobs

Den berømte knuste skjermen[rediger]

Over 80% av ungdommen i Norge har knust skjerm. De fleste av de er jenter med over gjennomsnittet lange negler for de stikker neglene inn i skjermen når de skriver meldinger, eller gutter som sitter og gamer så hardt at skjermen sprekker.