Ikkenytt:Angivelig hendelse skal ha funnet sted

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 19. september 2021 nøyaktig klokka 20:36

19 november 2018 (med forbehold om feil) 


Det kan tyde på at en angivelig hendelse kan ha funnet sted. Dette skal trolig ha skjedd en eller annen gang i fortida, uten at personen som skal ha opplyst Ikkenytt om den angivelige hendelsen skulle ha vært i stand til å si noe mer nøyaktig om det som skal være tidspunktet.

Det er ennå uklart hva som angivelig har hendt, men det som skal være Ikkenytts journalist sies å være på saken. Det er antatt at politiet har igangsatt det som kan tenkes å være undersøkelser, men dette er det muligens for tidlig å si noe om ennå. Det antatte mennesket som det som skal være Ikkenytts journalist kan tenkes å ha fått i tale, muligens på norsk, indikerer at dette skal være tilfelle.

Det skal være tvil om eventuelle involverte har vært til stede på det som kan tenkes å være åsted(er) for den angivelige hendelsen, men politiet skal sitte på det som kan tenkes å være indikasjoner på forhold som er forenlige med at noen har vært til stede. Eventuelt signalement på den eller de angivelig tilstedeværende, kanskje på tidspunktet den angivelige hendelsen kan ha funnet sted, kan ifølge det som skal være politiets talsmann være at den, det eller de som kanskje har vært til stede kan ha hatt på seg noe som kan være en genser, og at denne kan tenkes å ha vært svart.

En person som tilsynelatende er vakthavende lege på det som sies å være akuttmottaket, skal ha uttalt at en person de angivelig har fått inn skal ha blitt påført skader som kan være forenlige med knivstikk.

Ikkenytt tar forbehold om at det kan tenkes at den angivelige hendelsen faktisk ikke har funnet sted. Vi kommer antakelig tilbake med det som kan være mer om den angivelige saken, men kan ikke sikkert garantere noe som helst.

Kilder[rediger]

Tilbake til Ikkenytts forside