Ikkenytt:Drue gikk amok i amerikansk storby

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 5. august 2021 nøyaktig klokka 10:03

22 januar 2020 

Onsdag opplyses det om at en drue rømte fra druepakken sin i New York. Saken forverret seg imidlertidig da druen fikk tak i et våpen og begynte å skyte rundt seg. 60 personer omkom i den grusomme masakren. Vitner forteller at det var en rød drue, som var involvert i drapene. Druen gikk fullstendig amokk.

Selve saken[rediger]

Nøyaktig tidm onsdag 22. januar 2020 nøyaktig til kl. 14:23, gikk en rød drue amokk i New York. Den ble opplevd som aggressiv og voldelig. Druen hadde rømt fra en dagligvarebutikk i nærheten, og skapte kaos overalt. Den hadde overfalt og drept en mann med pistol. Så hadde druen tatt pistolen og begynt å skyte med den. 60 mennesker omkom, og 253 mennesker er lagt inn på sykehus. Politiet prøvde å skyte druen, men dette viste seg å være svært vanskelig, da druen hadde vinger og fløy over folk. Politiet prøvde å skyte ned druen. Det gikk heller ikke. Druen svarte med nye skudd. Druen er ikke blitt observert i USA etter dette. Politiet advarer om at druen er bevæpnet. Druen er blitt observert i Paris i Frankrike, Mumbai i India og Kautokeino i Norge. Med så store variasjoner tyder dette på at gjerningsfrukten har fått tak i en jettmotor.

Druen kan komme i Guinnes Rekordbok[rediger]

Det er mye som tyder på at druen kan komme i Guinnes Rekordbok. Den blir den første kriminelle frukten gjennom historien. Det vil si at denne dagen er historisk, den vil bli kalt "Den store druedagen". Det medfører mange endringer i historiebøkene. Elever på skolene vil lære om denne dagen. De døde vil bli hedret med fyrverkeri og salutt.

Mattilsynet advarer mot nye fruktmasakrer[rediger]

- Vi ser at det er blitt en smitteeffekt at frukter er gode, opplyser Ivar Frittjoff Druar (8). - Derfor mener vi i Mattilsynet at fruktmasakrer også vil bli en smitteeffekt. Det kan hende at ananaser og epler går løs på mennesker. De kan lage terroristgrupper med opptil 100 individer. Jo flere frukter som går i lag, jo farligere blir de. Vi ber alle mennesker som leser dette om å ikke legge frukter sammen i en pose. Ellers kan fruktene snakke sammen og planlegge, og det vil vi ikke ha noe av. Dere må legge en og en frukt i hver pose. Dette hindrer videre kommunikasjon mellom fruktene. Og husk på å knyte posene ordentlig, så ikke fruktene slipper ut. De er smarte. Veldig smarte. Mye smartere enn Albert Einstein. Da er de smarte da!

Et sjeldent vitne forteller:[rediger]

En person i fireårene fra Norge forteller til Ikkenytt, moren hans lot oss intervjue ham: - Jeg var i butikken, da jeg ville ha drue. Jeg synes at drue er nam nam! Jeg putta hånda inni en druepakke, så beit den slemme druen meg. Nå liker jeg ikke drue!!! Slem dure! Jeg hyle på mamma: Mamma, drue er slem! Slemme djue! Uææææ! Da kom mamma og kjefta på meg! Jeg rakk ikke lukke fruepakken, fordi mamma dro meg bort.

Så mye tyder på at det var fireåringen og moren som hadde noe med dette å gjøre. Men det er forståelig druen bet ungen. Ungen tok på druen, og druen måtte jo forsvare seg. Der har druen alt på det rene.

Donald Trump vil hevne seg[rediger]

Dette har Donald Trump skrevet på Twitter: - Det amerikanske folket vil hevne seg! Vi vil hevne oss mot alle djuer! Vi vil ikke ha noe import av djuer her! De dreper folk! Jeg vil ikke ta imot djuer fra noen land mer!

Kilder[rediger]

  • Vg.no sier et druer er veldig farlig for oss.