Ikkenytt:Nasjonen Benkia frigjørte seg i dag fra Eidskog

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 6. august 2020 nøyaktig klokka 15:53

29 juni 2016 


Den 50cm2 store nasjonen DDR Benkia ble i dag erklært selvstendig fra Eidskog. Den lille nasjonen med ett innbyggertall på 3 mennesker har lenge kjempet for sin frihet. Den 29. juni 2016 ble Essotraktaten skrevet under av Eidskogs ordfürer og den norske statsministeren Mullah Krekar på Esso Skotterud. Hverken Eidskogs ordfürer eller Mullah Krekar vil kommentere saken.

Dramaet begynte i september 2015 da DDR Benkias eneste grenseovergang og naturfagrommet ble avsperret av "lærerne". Dette førte til at 1/3 av innbyggerne demonstrerte kraftig i skolegangene på Eidskog Ungdomsskole. Lærerne ble sendt inn og stoppet demonstrasjonen. Demonstrantene ble tatt til avhør hos PST Avdeling Eidskog Ungdomsskole Etter dette tok Benkias innbyggere kampen gjennom medier. De Benkiske innbyggerne brukte propaganda for å hjernevaske elevene ved Eidskog U. Skole og få de til å støtte Benkias ønske om selvstendighet. dette er veldig morsomt for alle oss mennesker!


Benkia står per i dag med en svært usikker fremtid, ettersom det har blitt observert norske styrke forflyttinger mot Skotterud og fordi landet har en svært korrupt regjering. Det går rykter om at den nåværende presidenten har planer om å reformere landet til ett demokratisk kommunist-diktatur. Dette er hittil ikke bekreftet. Det går også rykter om at landet driver med grov handel av narkotika og annen dritt, men mange lure på om det i det hele tatt kan være sant, siden de ikke har nok lagringsplass i det bittelille landet deres. Vi kommer tilbake med mer


Kilder[rediger]

  • DDR Benkias offisielle nettsted www.benkia.gov
  • En fyllik bak hjørnet..
  • Mamma

Tilbake til Ikkenytts forside