Ikkenytt:Prins William tar over rollen som Indiana Jones

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 7. juni 2020 nøyaktig klokka 09:20

1 april 2010 

Prins William får vise sine pil-og-bue-skills i den nye filmen. Han skal blant annet ta ut fire ninjaer med én pil, dersom ryktene på fansgocrazy.com er korrekte.

Steven Spielberg lanserte i dag sine planer for den neste Indiana Jones-filmen, og ideene hans er både spennende og royale.

Steven Spielberg skal til høsten starte filmatiseringen av den femte Indiana Jones-filmen. Mange har ment at Harrison Ford begynner å bli for gammel for dette oppdraget, og Spielberg har nå bestemt seg for å bytte ut denne til fordel for en noe yngre mann. Det viser seg at kongsemnet William av Wales har takket ja til å spille eventyreren i den neste filmen. Allerede nå har detaljer rundt plottet lekket ut, takket være løsmunnete ansatte ved Buckingham Palace.

I den femte filmen, som etter alt å dømme får tittelen Indiana Jones og aboriginerens hodeskalle, skal arkeologen Jones ut for å finne en hodeskalle som har tilhørt en aboriginerkriger. Hodeskallen sies å ha magiske krefter for den som drikker av den. Jakten etter skallen blir naturlig nok ikke problemfri.

På grunn av byttet av skuespiller, har Spielberg uttalt at karakteren kanskje også må skiftes. Etter alt å dømme vil den nye karakteren bli hetende Indiana Williams-Jones og være Indiana Jones' tremenning. Den "originale" Indiana Jones skal sannsynligvis dø i en ulykke som involverer sylteagurker og sardiner på boks.

Advarsel! Selv om datoen er første april, er dette ikke en aprilsnarr!

Se også VGs artikkel om saken.

Tilbake til Ikkenytts forside