Ikkenytt:Rybak-syndromet!

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

27 februar 2010 


Flere folk har i det siste blitt observert mens de gikk amok på offentlig sted, tydelig angrepet av Alexander Rybak-syndromet. Folkene denne forferdelige hendelsen har skjedd hos, skal ha hoppet opp og ned i en rundkjøring og skreket at de er "In love" med et eller annet.

Dette syndromet skal være svært farlig, og smittes via "Fairytale"-musikken. Som ordføreren i Mandal skal ha sagt om dette:


Vi hører`n nåår vi skal ut å kjøre, vi hører`n når, vi vasker opp.

Vi hører`n nååår han er på vår tv, Vi hører`n nååår, vi sitter på vår doooooo

Eins, zwei, drei, vier...

Dai di do didely dodely day


Etter å ha sagt dette skal han ha blitt fraktet vekk av byens mentalsykehus. Alexander Rybak vil selv ikke komme med noen kommentarer om dette onde prosjektet som er satt i gang, men vi fortsetter å spørre ut. Vi anbefaler derfor godtfolket om å ta kontakt dersom en person begynner å nynne meget mye på en viss melodi, det kan være en begynnelse på noe forferdelig. Ta også kontakt om en du kjenner begynner å få en kjærlig tilknytning til fioliner eller feler. Dette er en ytterst farlig smittemetode som ble tatt i bruk under en opera.

Kjenner du selv at du begynner å tilknytte deg Fairytale-melodien eller feler, ta kontakt med ditt nærmeste sinnsykehus, snarest!

Kilder[rediger]

  • Mandal
  • Alexander... not!
  • ka du tru?


Tilbake til Ikkenytts forside