Ikkenytt:Siv Jensen ødela dag

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 19. september 2021 nøyaktig klokka 21:17

4 mars 2019 

Faksimile fra Dagbladet 4. mars 2019.

Mange har lagt merke til at det ikke var noen dag den 29. februar i år, og at kalenderen gikk rett fra 28. februar til 1. mars. Nå kommer Dagbladet med nye opplysninger om hva som egentlig skjedde.

De fleste husker torsdagen den 28. februar 2019 – det var tross alt torsdag forrige uke. Det som kanskje er mer interessant var at fredagen etter ikke var 29. februar, men derimot 1. mars. Sinte IkkeNytt-lesere tok til gatene spaltene og stilte reflekterte og vise spørsmål om hva som kunne være årsaken til dette.

Natt til 4. mars hadde Dagbladet fått tak i ny informasjon om hva som egentlig skjedde denne skjebnesvangre dagen, eller rettere sagt hva som egentlig ikke skjedde og, kanskje mer interessant, hvorfor. Det viser seg ifølge Dagbladets kilder at Siv Jensen egenhendig ødela dagen, og istedenfor å sende en ødelagt dag utover det ganske land, tok statsminister Erna Solberg heller en hastebeslutning om å hoppe rett til 1. mars.

Den ødelagte dagen er sendt til et verksted på Røros for skadeinspeksjon og mulig reparasjon. Det vil imidlertid ikke være mulig å bruke dagen i år, og en kan derfor ikke vente seg noen ny 29. februar før i 2020, da den av hensyn til dagenes rekkefølge legges mellom 28. februar og 1. mars. Det opplyser statsministerens kontor til IkkeNytt.

Det er ennå uklart nøyaktig åssen Jensen ødela dagen, men det skal være på det tørre at ettårsdagen for Jensens villmannkjøring, eller trolig rettere sagt villkvinnekjøring, 4. mars 2018 ikke har noe med saken å gjøre. Her vil vi likevel gjøre leserne oppmerksomme på at vi ikke tar ansvar dersom Dagbladet 4. mars 2020 skulle publisere nye, sjokkerende, graverende og enerverende opplysninger om Jensens kjønnsidentitet, slik at villmann likevel skulle være en bedre beskrivelse enn villkvinne.

– Kan ikke huske noe møte

IkkeNytt tok kontakt med Siv Jensen for en kommentar, som sov da vi ringte.

Ifølge Dagbladet ødela du dagen, slik at 29. februar ikke ble noe av i år. Stemmer dette?

– Det som er viktig er at Frp kjemper hver dag for lavere skatter og avgifter til folk flest, bærekraftig innvandringsnivå og en verdig eldreomsorg.

Men det var ikke det jeg spurt…

– Sysselsettingen går opp, skattene ned, og færre og færre blir sosialister.

Men fru Jense…

– Bompengeandelen går faktisk ned altså!

Men kjære deg, hvor ble det av 29. februar?!

– Det kan jeg ikke erindre å ha fått vite noe om.

Så du hadde altså ikke et krisemøte sammen med Erna Solberg torsdag kveld?

– Ikke etter det jeg husker.

Men det var du som ødela dagen?

– Jeg kan garantere at Mullah Krekar skal ut av land… *klikk*

Det lyktes ikke IkkeNytt å komme noe videre i denne saken, så vi la høflig på. IkkeNytt kommer trolig ikke tilbake med mer.


Oppdatert 2020: I anledning 4. mars i år har Dagbladet ikke publisert noe som helst om Siv Jensen. Årsaken til dette er ikke kjent.

Kilder[rediger]

Tilbake til Ikkenytts forside