Ikkenytt:Smatting skaper overskrifter i utlandet

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 11. desember 2018 nøyaktig klokka 15:22

17 november 2008 


Oppmerksomhet i utlandet[rediger]

Etter at nyheten om mannen som smattet sin mor i øret var et faktum, gikk det bare noen timer før Norges utenriksminister fikk en telefon fra Det hvite hus. Smatting er et brennhett tema også utenfor Norges grenser, noe presidenten ikke la skjul på da han med fynd og klem kontaktet utenriksministeren. Disse sitter nå i et viktig smattemøte, og vil mest sannsynlig ha en presekonferanse i morgentimene i dag for å avdekke hva som ble sagt på det viktige møtet vedrørende nettopp smatting. Det viser seg at smatting er blitt et økende problem her i Vesten, noe presidenten har sagt seg villig til å hjelpe til med.

Nettopp nå går det en heftig diskusjon i Det hvite hus angående smatting.

Innfører smattepoliti i Texas[rediger]

I følge president Bush vil et smattepoliti i Texas bli aktuelt, etter at en pedofil mann smattet fem små barnehagebarn i øret. Utenriksministeren har sagt seg enig i et lignende politi i Norge, ettersom det er kommet frem i lyset at Smatteetaten gjør en for dårlig jobb for sitt fedreland. - Det er aktuelt med smattevakter på kjøpesentre her i Norge for å hindre uønskede utbrudd fra isspisende barn, påpekte unteriksministeren sent i går kveld.

Uheldig smatteutvikling[rediger]

- Man ser en svært uheldig smatteutvikling fra 2000 og frem til i dag, åtte år senere, sier overlege ved Øre-nese-hals-avdelingen på Ullevål sykehus i Oslo. - Smatting kan føre til store hørselskader og traumer, samt psykotiske tilstander som pasienten aldri kommer seg ut av. Sistnevnte er meget alvorlig, og noen av pasientene må legges i trykkammer for å dempe de kraftige lydstrømmene smattingen skaper, forteller den engasjerte legen i et intervju.

Her kan du havne hvis du har vært utsatt for høylytt smatting over lengre tid.


Tilbake til Ikkenytts forside