Ikkenytt:Stor uenighet etter utnevnelse av ny byråkrat

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 19. september 2021 nøyaktig klokka 19:36

25 januar 2020 


Demonstrasjon.jpg

Natt til lørdag 25. januar ble det kunngjort at Lemenlemenlemen har blitt utnevnt til byråkrat på Ikkepedia. Nyheten kom som en overraskelse på de fleste analytikere, og folk har ulike meninger om beslutningen. I de siste timene har det vært store protester i Karl Johans gate, og politiet er bekymret for utviklingen.

- En fare for det norske samfunn

Ikkenytt intervjuer flere toppolitikere inne på Stortinget.

- Jeg er helt sjokkert over dette. Hvordan i huleste kan Ikkepedias tillitsvalgte ledelse utnevne et LEMEN til å sitte på så mye ansvar og makt? Bare se på de hyppige raserianfallene lemener får. Denne utnevnelsen er en fare for det norske samfunn, forteller Siv Jensen til Ikkenytts journalist.

Leder for SV, Audun Lysbakken, er ikke enig.

- Det er bare helt fantastisk at vi får inn flere ledere fra ulike bakgrunner. Dette er med på å bidra til å skape et mer inkluderende samfunn i Norge, sier han.

Tre alvorlig skadet

Det har vært heftige protester de siste timene, med flere sammenstøt mellom partene. Tre mennesker er meldt alvorlig skadet, og flere titalls har fått lettere skader. Ullevål sykehus forbereder seg på å måtte ta inn flere hundre skadde.

- Vi har satt inn forsterkninger fra flere politidistrikter for å takle denne situasjonen. Vi ber folk om å kjøpe inn proviant for noen dager, i tilfelle krise. Dette er en svært alvorlig situasjon, sier politisjef Ola Nordmann til Ikkenytt.

Kilder[rediger]

Hvem trenger kilder?