Ikkenytt:Store opptøyer mellom pønkere og emoer

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Overskrift[rediger]

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 18. juli 2018 nøyaktig klokka 12:37

30 mars 2006 Store opptøyer i fæl musikk miljøet[rediger]

Det er rapportert om store opptøyer mellom pønkere og emoer over hele verden den siste uken. Stillingen er for øyeblikket 1-0 til emoene. En talsmann fra pønkernes side sier at dette kommer av at deres leveranse med ekstra stålvoks til håret ikke har ankommet ennå. Han påpeker videre at kampene kommer til å ta seg opp igjen etter at den felles fronten mot sossesiden har blitt gjenomført. Både emoer og pønkere er enige om at dette må slås ned på.


Lisens-avtaler[rediger]

Videre har vi fått nyheter om at NRK og TV2 krangler om rettighetene til denne fantastisk spennede tilstanden i verdens musikkmiljø. Det er usikkert om hvem som får kontrakten, men SSB (små satanbarn) mener det er stor sannsynlighet for at NRK får den. Dette er visstnok på grunn av at TV2 sender fotball.


Krangelen[rediger]

Det krangelen står om er visstnok om pønkmusikk og emomusikk skal skrives med stor eller liten bokstav. Det er uvisst om hvem som mener hva, siden det ser ut som om begge parter mener begge ting.


Pressetalsmenn[rediger]

Det er videre kjent at emoene har engasjert Gerd Liv Valla som sin pressetalsmann. MacGyver skal visstnok ha fått inn en melding om at han er ønsket på pønkenes side.


Gjester[rediger]

Dette kommer til å bli en heidundranes kamp, vi har til og med fått inn meldinger om at MacGyver, Gud, Allah og Chuck Norris har blitt enige om å komme for å se på. Vi gleder oss.

Kilder[rediger]

OKT (Oslo Kommunistiske Telegraf)

Dødsfall[rediger]

Dessverre har det også skjedd noen dødsfall under disse opptøyene. U.S.A`s kjære vokalist, George W. Bush mistet livet mens han kjempet til døden for pønkerne. Rest in peace and let the pønkers bite.


Tilbake til Ikkenytts forside