Ikkenytt:Stort problem at O'boy-pulveret ikke løser seg opp

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 19. september 2021 nøyaktig klokka 19:14

1. mai 2020 

Fredag ettermiddag meldes det til Ikkenytt om skuffede kunder, som nylig har fått oppleve et stort svik av den norske stat. Barna gråter, og de voksne vet ikke råd om hva de skal gjøre. I tillegg til Corona-krisen vi nå er inni, må vi nå takle en alvorligere, og langt mer viktigere krise: O'boy-pulveret løser seg ikke opp. Denne påkjenningen, sammen med Corona-pandemien, har ført til ytterligere psykiske og fysiske problemer. Myndighetene sier at hvis ikke O'boy-produsentene klarer å lage O'boy-pulver som faktisk løser seg opp, må de gå konkurs. Dette medførte ytterligere demonstrasjoner. Spesialist innen forskning på O'boy-pulver, Olav Grønnstav Stenbjørnsen, som har hatt svært høy utdannelse, sier at det ikke vil drøye lenge, før folk blir gale.

- Altså, i følge den konkrete ordningen, vil dette implimensere i ytterligere katastrofale utfall hvis ikke produsentene utfører en handling som resulterer i ytterligere forandringer, påpeker spesialisken med fremmedord. - I tillegg til denne forestående pandemien med navn som kan oversettes fra latin som betyr "krone", må vi nå håndtere en langt viktigere og mer dramatisk krise, som spenner seg utover et stort areal, hvilket kan resultere i globale utfordringer i de berørte ompådene.

Her blir vi nødt til å stoppe Olav, i hensyn til lagringsplassen på denne nettsiden.

Nå forsøker Ikkenytt å finne ut hvorfor O'Boy-pulveret ikke vil løse seg opp. Dette problemet vil jo ikke løse seg av seg selv, akkurat som O'Boy-pulveret.

Intervju med privatperson[rediger]

Ikkenytt har intervjuet en privatperson på Facetime, og nå får vi høre hans mening om saken.

Q: Så, hva mener du om dette svært alvorlige problemet?

A: Vel, jeg mener at det er svært alvorlig at dette problemet eksisterer. Man må jo kjøpe O'boy-pulver som løser seg opp!

Q: Hvordan berører denne utfordringen deg i dagliglivet?

A: Det har absolutt tatt på. Jeg har selv merket at min psykiske helse har falt dramatisk etter denne krisen. Man må jo ha O'boy-pulver som løser seg opp! Dette kan jo ikke fortsette! Du kan ikke fatte hvor ille dette har vært for meg og mine bekjente. Hvordan kan den norske stat tillate et så dramatisk utfall? Jeg skjønner ikke hvordan dette er lovlig!

Q: Hvilken krise mener du er verst: O'boy-krisen eller Corona-krisen?

A: Det er jo helt klart O'boy-krisen! Det har flest utfall. Det er den som skaper flest utfordringer. Barna er jo gale: Syter og maser og bråker fordi O'boy-pulveret ikke vil løse seg opp! At ingen reagerer!!!! Jeg er så sint på Erna Solbergs regjering! At de tillater at noe så dramatisk kan skje!

Her stopper intervjuet. Det ble litt kort, men vi er ikke mottakelige for syting. Derfor stoppet vi intervjuet. Nå skal vi gå over til en kjemiker som kan altfor mye om kjemien.

Kjemiker om saken[rediger]

Kjemiker Anders Metyldibenzoat Eriksen, prøver å forklare problemet.

- Dette problemet viser til de kovalente bindingene mellom O'boy-molekylene og melkemolekylets dipolare spenning. Hydrogenatomene må trekke ut karbonatomene i O'boy-pulveret, slik at en diffusjon kan inntreffe. Derfor må vi hydrogenere O'boy-molekylene inn i en kjemisk forbindelse med molekylformel C12H21O6, og dette er en energibelastende prosess som resulterer i ionerbindinger i molekylet som dobler energibehovet.

Dette var ikke særlig nyttig informasjon, og det er vanskelig å løse problemet med denne kjemikeren.

Alternativ løsning[rediger]

Vi har laget en oppskrift som kanskje kan løse problemet.

  • Hell en spiseskje toluen i melken.
  • Tilsett O'boy-pulveret.
  • Følg med og opplev at problemet, og O'boyen løser seg.

Det kan hende smaken blir forandret, men hvis du virkelig vil at O'boyen skal løse seg opp, så må du bare tåle det. Du risikerer også å bli forgiftet, men det er ditt valg.

Saksøker produsentene[rediger]

Mange velger å saksøke produsentene av O'boy, men uten hell. De vet ikke hva problemet er. Og de sier uansett at det er kundenes egen feil.

Men Tine prøver å utnytte situasjonen. De sier at helmelk kan løse opp O'boyen. Det fungerer litt, men ikke så mye. Så det er ingenting du kan gjøre. Eventuelt kan du boikotte O'boyen. Problemet med dette kan være at barna ikke vil være så sammarbeidsvillige. Da går det heller ikke. Så du får bare venne deg til det.