Ikkenytt:Tornado pågrepet

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 18. juli 2018 nøyaktig klokka 01:16

04 mars 2008 


Bilde av tornadoen gitt ut av politiet

Tornadoen som ved flere anledninger har angrepet og brutalt misformet flere vanlige folk i det norske samfunn, ble for tre uker siden pågrepet ved nøstet i Bergen. Politet fikk beskjed om at det blåste litt mer enn vanlig i en bakgate bak nøstet, og bestemte seg for å undersøke. Det viste seg fort at noe var galt når hattene til flere politimenn blåste av hodet til sine eiere og ut i sjøen. Man tok ingen sjanser og tilkalte forsterkninger. Da tornadoen senere skjønte at den var omringet, kom den ut fra sitt skulested bak kontaineren i bakgaten.

<<Det hele gikk rolig for seg og ingen ble skadet>> sa en talsmann for BPD ( Bergen Politidistrikt ).

<<Tornadoen blir nå framstilt for varetektsfengsling og saken blir tatt opp i tingretten senere når vi har tid>> sa statsadvokat Greta Groen.

<<Det er antatt at tornadoen ventet på sitt neste offer>> sier souvenirselger og profesjonell halo-spiller Trond Rollefo. Det var bare flaks at Rollefo selv ikke ble angrepet.

<<Jeg antar at det er en god ting at så mange av disse turistene ikke liker strikketøy, for da måtte jeg ha gått ut bak og stjå... lånt litt av naboen>> sa Rollefo til Ikkenytt.Tilbake til Ikkenytts forside