Ikkenytt:Trøbbel for Wikipedia

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 13. november 2018 nøyaktig klokka 02:23

16 november 2007 


Wikipedias pressetalsmann.
Ikkepedias spørreundersøkelse blant norske kjendiser. Resultatet er nedslående.

Det useriøse nettleksikonet Wikipedia har den siste tiden vært i hardt vær. Flere skandaler har ført det skakkjørte nettsamfunnet mot bunnen. Nå er situasjonen kritisk og det herjer anarki på Wikipedias nettsider. Wikipedias diktator, Jimbo Whales har prøvd å roe ned situasjonen, og uttalte dette på en pressekonferanse:

«Wikipedia has many...no problems. Att all. All speculations and rumours are totally true...I mean rubbish. I'm not a communist, man! Shut up! (Mikrofon velter) What the f***?! Aaaaaargh! Hell of a mic! #%&$+&##@!!!»

- Jimbo Whales

Problemer[rediger]

Problemene startet for en måneds tid siden, da Wikipedia vandaliserte Ikkepedia. Ikkepedias server i Montreal ble rasert og alle filer ble erstattet med dansing-på-bordet-bilder av Finn Schjøll og Kåre Valebrokk. Etterforskningen viste at det var en av Wikipedias mektige adnimistratorer som hadde hatt litt gøy i fylla.

Wikipedia har også fått kritikk for å kopiere artikler fra Uncyclopedia. Wikipedia, som betegner seg selv som et

Wikipediano.JPG
De av dere som jakter på "skikkelig" informasjon vil aldri kunne lese om Trøbbel for Wikipedia hos "ekspertene" på Wikipedia.

seriøst leksikon, har lenge slitt med fjortisvandalisering. Dette har tært på seriøsiteten og kvaliteten, noe som har ført til at Wikipedia har "lånt" mye fra Uncyclopedia. Ikkepedia derimot, har installert sitt nye "Fjortisfilter", og har dermed ingen problemer med fjortiser som vandaliserer. <3 !!!Daniel luvs Fredrik!!!<3<3<3


Ikkepedia følger saken videre og håper at Wikipedia går til grunne og blir en datingside for ensomme alkoholikere! ønsker Wikipedia alt vel framover i denne vonde tiden.


Kilder[rediger]


Tilbake til Ikkenytts forside