Ikkenytt:Trump går av etter å ha spist Demokratenes pepperkakehus

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 19. september 2021 nøyaktig klokka 21:02

18 desember 2019 


Den avtroppende presidenten forstår alvoret av det han har gjort.

Onsdag kveld norsk tid melder FBI etter nøye undersøkelser at landets president Donald Trump har spist opp Demokratenes pepperkakehus. Nyheten dukket opp bare en uke før pepperkakehuset skulle knuses, og alle i det Demokratiske partiet sørger over det tapte pepperkakehuset.

- Vi er selvfølgelig svært skuffet og sjokkert over at en president kan gjøre noe slikt. Vi samlet nasjonens beste kokker og la inn store ressurser for å få et verdig pepperkakehus til jul, og så blir det plutselig spist opp av presidenten før anledningen. Dette er en tragedie for kokkene som har lagt inn mange timers arbeid i pepperkakehuset, og de kommer til å bli oppfulgt av psykolog i tiden framover, sier presidentkandidat Joe Biden (D) til journalisten.

Går av

- Jeg var ikke klar over konsekvensene av denne handlingen, sa en følelsesladd Trump på talerstolen til FN i et krisemøte.

- Jeg handlet i et øyeblikk der smaksløkene tok over hodet. Jeg burde ha visst bedre. På grunn av sakens alvorlighetsgrad har det gått opp for meg at det beste for landet er at jeg trekker meg som president.

Selv om dette betyr at Demokratene får styre landet fremover, er fortsatt skuffelsen stor internt i partiet. De fleste medlemmene i kontakt med Ikkenytt sier at de mye heller ville ha beholdt pepperkakehuset, selv om det hadde betydd at Trump ble sittende som president, noe som kanskje sier noe om Demokratenes kjærlighet for pepperkakehuset.

Donald Trump vil etter planen trekke seg ved nyttår.

- En felle

Enkelte republikanere derimot, mener at det er ugler i mosen.

- Dette er en felle satt opp fra Demokratene. De passet på å lage et så fristende pepperkakehus at stakkars Trump ikke kunne motstå det. Jeg mener, den eneste grunnen til å plassere pepperkakehuset på presidentens skrivebord, er å lokke ham til å spise det. Dette er svindel og bedrag, sier en sint anonym person Ikkenytt fikk kontakt med på gaten.

Det er forventet at omkring 30.000 republikanere vil samle seg foran det Hvite Hus torsdag morgen for å demonstrere. Massive politistyrker kommer til å være til stede.

Kilder[rediger]

[1]

  1. Norsk Lovtidende/2019 nbr.4168-122/17