Ikkenytt:Vitenskapsmesselokalet brant ned

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 16. november 2018 nøyaktig klokka 01:48

30 mars 2006 


"Arkivbilde"
"Enda en brann"
"Og enda en"

Stockholm, Sverige - Vitenskapsmesselokalet brant ned! - Svenske filosofer i sjokktilstand. "-Dette er helt klart sabotasje" mener Stjer Påhner Immelen.


Det var på dagens vitenskapsmesse rykter, om hva som er det spessielle nye himmelfenomenet som alle de svenske filosofene snakker om er (link til tidligere sak), skulle bli bekreftet eller avkreftet. Men natt til i dag brant dessverre hele messelokalet til de svenske filosofer ned. Brannvesenet kom ikke kjapt til stedet, og store deler av bygningen brant ned. Stjer Påhner Immelen mener at dette helt klart ikke er annet enn sabotasje og uttaler: "-Dette kan ikke være noe annet enn de danske filosofene som ikke liker at vi ser ting de ikke ser og er smartere enn dem".

De danske filosofers leder, Karl Oksebakken, sier: "Dette er respektløst! Vi har absolutt ikke gjort noe som helst. Det skulle ikke forundre meg om de svenske filosofene har oppdaget noe alle allerede vet om og har tent på selv, for å dekke over tabben de sikkert har gjort!"


Politiet (som er svenske) mener at det helt klart dreier seg om en påtenning. Men har hittil ingen spor i saken. "Dette er et mesterverk av en forbrytelse" uttaler Bjarne Bjartveggen til avisen "Vredens Gnag". Det danske politiet på sin side stiller seg på samme side som sine danske filosofer og krever at det svenske politiet tillater dem å delta i etterforskningen.


Midt oppe i alt kaoset har derimot Stjer Påhner Immelen gode nyheter å komme med. "-Vi har fått opplyst av Brannvesenet at de fant videokassetene, vi kan likevel ikke på nåværende tidspunkt vise innholdet eller si noe om fenomenet. Den enkle grunn til dette er fordi vi må rengjøre kassetene for sot og vi vil ikke si noe uten at vi kan vise fenomenet og".

På spørsmål om når vi vil få se opptakene og høre mer om fenomenet sier de: "De kan som sagt ikke bli i dag. Vi våger heller ikke vise noe i morgen, da det er 1. April og vi er redde for å ikke å bli trodd da, og på søndag er det fridag. Men på mandag håper vi på å få vist innholdet og fortelle om fenomenet på en internasjonal pressekonferanse".


Sotekspert Tos I. APIP, forsikrer om at videokassetene vil være sotfrie innen mandag.

Vi på ikkepedia.net har forøvrig det siste døgnet mottatt en rekke tips på hva de mener det kan være, alt fra flygende "elefant -meteorer" til "veimarkører" som viser vei til markhull. Flere forslag mottas med takk, det forslaget som kommer nærmest vinner heder og ære.Tilbake til Ikkenytts forside