Ikkepedia:Discord

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Ikkepedia har en server på Discord. Introduksjon ferdig.

For dem som ikke vet hva Discord er

Bilde av serveren

Discord er en populær chatteplattform. Den er egentlig ment for dataspill, men brukes til andre ting også. I dette tilfellet er det prating om Ikkepedia som står på agendaen.

App

Du kan laste ned Discord på PC, Mac og Linux fra internett ganske enkelt. For mobil er Discord tilgjengelig i både App Store på iPhone og Google Play på Android.

Hvordan ting fungerer

Man kommer inn på servere ved å følge en invitasjonslenke som noen andre har opprettet. Invitasjonslenken til Ikkepedias server ligger på bunnen av denne siden.

Hver server på Discord har ulike kanaler, som er ment for å chatte om ulike ting og tang. For eksempel kan serveren "Kakebaking og andre søtsaker i Langtvekkistan" ha kanalen "kaker" for chat om kaker, "muffins" for chat om muffins, og "bilder" for deling av bilder av kakene til bestemor (man kan laste opp og sende bilder fra enheten). Det finnes to ulike typer kanaler, tekstkanaler for vanlig chatting, og talekanaler for tale.

Man har også roller på hver server, som er rettigheter du kan få (pluss at du vises i en fancy farge, som alle vet er 75% av fordelene med å få en rolle).

Personvern

På Discord får ingen vite om identiteten din, siden du skjuler deg bak et valgfritt brukernavn med hashtag og nummer bak (f.eks. hufsa#xxxx). Brukernavn er ikke unike, og man kan bytte brukernavn når som helst. E-postadresse er nødvendig for å registrere seg.

Ikkepedias Discord-server

Kanaler

Man må gjennom en enkel verifikasjonsprosess for å få tilgang til kanalene våre.

Vi har tekstkanalene "generelt" for generell snakk, "artikler" for chatting om artiklene på Ikkepedia, "hjelp" for teknisk hjelp og "megmeger" for - du gjettet det - megmeger. Serveren er fortsatt litt under konstruksjon , så det er en sjanse for at det kommer nye kanaler etter hvert.

Invitasjonslenke

https://discord.gg/aBUdjHw