Ikkepedias Fire Store

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
De Fire Store

De Fire Store[rediger]

De fire største navnene i det store, og meget seriøse, nettleksikonet Ikkepedia er:


Bakgrunn[rediger]

Grunnen til at disse fire er kjent som De Fire Store er at navnene deres ble tastet inn med et kjempetastatur ved Ikkepedias spede begynnelse. Selv om navnene deres er større i virkeligheten måtte de komprimeres med en krympestråle for å få plass på nettstedets servere. Kjente personer som eier en krympestråle er Onkel Skrue og Wayne Szalinski.


Et av DFDS: Railways flaggskip

Forgrunn[rediger]

Det hender at De Fire Store samler seg til allmøte, dette forårsaker mindre irriterende, kosmiske endringer. Disse fenomenene er allment kjent som totale solformørkelser. Siste allmøte ble etter sigende avholdt den 11. august 1999. Hva de gjør, eller hvorfor De Fire Store avholder disse møtene er ikke kjent, men det ryktes at det er for å gjennomgå budsjettene til DFDS: Seaways (De Fires Dampskip Selskap: Seaways). De Fire Store er også hovedaksjonerer i DFDS: Railways, DFDS: Airways og DFDS: Spaceways.

Begrunn[rediger]

Det er andre som vil at andre skulle være her. Andre har dessverre ikke stemmerett i slike saker. Andre må således finne seg i at det er andre som ikke kommer med blant de fire andre. En kan eksempelvis nevne Hitler, George W. Bush og Siv Jensen, men disse er altså veiet og funnet for lett.