Ikkeratur:Pannekaka

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Eventyret Pannekaka er et folkeeventyr fra de mest bortgjemte delene av Oslo. Dette eventyret, som kommer under kategorien fjortiseventyr, er sterkt preget av smileys (smilefjes) og dårlig humor. Som vi kan se er dette eventyret karakteristisk for tidsperioden mellom 1999 og 2010.

Det var en gang en pannekake som ikke likte Nora Appelisinjuice og ville klage. Den hoppet ned fra benken og begynte å rulle. Da den hadde rullet fire meter kom den til et veikryss. Den ene veien stod det: "Kaffe og chips er godt". På den andre stod det: "Peanøtter og sitronformasj er bedre". Pannekaka likte kaffe og tok den veien.

Etter langt og lenger kom pannekaka til en mann som hadde en kappe over hodet. "Hvem er du?" sa pannekaka. "Kan du veien til Noras Saft- og Juicefabrikk?" Mannen snudde seg rundt og sa: "Det svarer jeg ikke på!" Da ble pannekaka sint og tok fram ei hagle og sa: "Nå sier du veien!!!!! >:(" Da tok mannen opp hetta og sa: "I'm not afraid!!" Det var Eminem!!! :O "Nei vel," sa pannekaka. "Det driter jeg i," sa hu og skøyt. Kula bommet og gikk videre.

Etter noen dager kom kula fram til sommerhuset til Akon. Da stoppet kula opp og spurte om veien. Akon svarte at han likte Røra sin appelsinjuice bedre enn Noras og ville dermed hjelpe. :D Men han sa at kula måtte gå å snakke med far hans, Fernando Torres. Kula gjorde som Akon sa og gikk videre. Da hun kom fram, satt Torres og spilte PS2. Kula lurte på om han visste veien til Noras Juicefabrikk, men han var for opptatt med å slå Rooney i FIFA (som han ikke har sjans til fordi han er mislykka i alt han gjør) så han sa at kula måtte oppsøke tanta hans, Rihanna, men da kula kom fram til Rihanna stod det en lapp på døra: "Jeg er hos Supermann på en heftig sleepover så bare ring til sønnen min: Olaf Tufte". Det gjorde kula. Olaf var også ute på sleepover så han sa at kula skulle fly til barnebarnet hans, Eminem. Da kula kom fram til Eminem, var Eminem og pannekaka forstatt i en krangel. "Lose yourself sucker!" ropte Eminem. "Hva om jeg ikke vil da?????" sa pannekaka.

"Er det noen som vet veien til Noras Juicefabrikk," spurte kula. "Noras Juicefabrikk er så beatiful girl, så jeg kan si det til kula, men ikke til deg, ditt bruskorkspisende ludder av en pannekake!"

"Juicefabrikken er der borte," sa Eminem og pekte bort på Las Vegas. "Takk," sa kula og fløy videre. Da kula kom fram fløy den rett gjennom hovedingangen og rett inn i musa til Nora. "Hvorfor smaker appelsinjuicen deres så piss!!?" ropte kula inni musa. "Det er fordi...." Så døde Nora.... :)

Og snipp, snapp, snute, så var eventyret ute!